Головна Новини HI-tech технології ТОП секретних можливостей Viber, про які мало хто знає
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП секретних можливостей Viber, про які мало хто знає

Ці функції можуть стати дуже корисними для користувачів

18 серпня 2021, 10:08
Поділіться публікацією:

Viber є одним з найбільш популярних додатків-месенджерів для надсилання повідомлень, голосових і відеодзвінків. Розробники ресурсу вирішили поділитися корисною інформацією про свій продукт, а точніше — розповісти про приховані та невідомі для більшості функції, передає iTech.ua.

ТОП секретних можливостей Viber, про які мало хто знає

Viber - фото з відкритих джерел

Приховане фото. Знімок користувача можна приховати від тих людей, яких немає в ваших списках контактів. Для цього слід увійти в "Налаштування", обрати пункт "Конфіденційність", а потім вимкнути опцію видимості фотографії для незнайомих користувачів.

Прихований чат. Деякі користувачі хочуть захистити листування від зайвих очей. Для цього необхідно затримати палець на потрібному контакті, після чого з'явиться пункт "Приховати". Додаток запропонує вам ввести пароль, за допомогою якого можна знову переглядати чат.

Невидиме прочитання. Ця функція корисна для тих, хто хоче, щоб співрозмовник у Viber не знав, прочитали ви його повідомлення чи ні. Щоб активувати опцію, необхідно клацнути "Налаштування" — "Конфіденційність" і дезактивувати галочку на пункті "Переглянуто".

Переклад листування іноземною мовою. У додатку є зручна функція. З її допомогою можна автоматично перекладати будь-яке листування з іноземної мови на ту, якою спілкуєтеся ви. Для цього користувачеві потрібно затиснути дотик на тексті й обрати "Переклад". Зазначається, що для перекладу використовується стандартний Google-перекладач.

Видання підкреслює, що це далеко не всі маловідомі функції месенджера, проте хоча б одна з перерахованих може стати корисною для користувачів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як зберегти листування у Viber після зміни номера.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини