Головна Новини HI-tech телефони Як зберегти листування у Viber після зміни номера
commentss НОВИНИ Всі новини

Як зберегти листування у Viber після зміни номера

Експерти розповіли, що потрібно зробити, щоб зберегти своє листування у Viber після зміни номера телефону

4 липня 2021, 17:20 comments1477
Поділіться публікацією:

Viber — один із найпопулярніших месенджерів, тому не дивно, що при зміні мобільного номера нам хочеться зберегти важливі листування. Експерти розповіли, за допомогою яких дій це можна зробити.

Як зберегти листування у Viber після зміни номера

Як зберегти листування у Viber (фото з відкритих джерел)

Бувають випадки, коли людині потрібно змінити SIM-карту, але на колишньому номері залишаються месенджери, в яких зберігаються важливі дані, фотографії, відео або просто листування з дорогими людьми, а при зміні номера є ймовірність, що все це зникне. Однак експерти розповіли, як власникам смартфонів з операційною системою Android і для смартфонів на iOS можна зберегти листування у Viber.

Що потрібно зробити? Вставте нову SIM-карту і зайдіть у месенджер, натисніть кнопку "Додатково" і перейдіть у головне меню. Там зайдіть у "Налаштування" і натисніть "Обліковий запис". У розділі знайдіть кнопку "Змінити номер телефону" і натисніть її. У вас з'явиться віконце з двома варіантами: "Новий номер телефону" і "Новий номер телефону і новий пристрій". Вибирайте перший варіант і натискайте "Продовжити". Після цього вводьте номер телефону і підтверджуєте дію. Операція успішно завершена, а ваше листування збереглося на новому номері.

Схожий алгоритм потрібно зробити й власникам смартфонів iOS. Зайдіть у Viber, натисніть "Додатково", далі в меню знайдіть "Налаштування" і натисніть "Акаунт". Після цього введіть свій новий номер і підтвердіть зміну.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що завдяки партнерству з американською компанією Snap Inc у популярному месенджері Viber з'являться фільтри й маски доповненої реальності. Також у додаток додадуть можливість для створення аватарів Bitmoji.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини