Головна Новини HI-tech технології TikTok запускає нову можливість для користувачів: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

TikTok запускає нову можливість для користувачів: що відомо

Пілотна програма триватиме до кінця цього місяця

8 липня 2021, 15:40
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Популярний сервіс для створення і перегляду коротких відео TikTok запустив нову пілотну програму. Про це повідомляється на офіційному сайті компанії.

TikTok запускає нову можливість для користувачів: що відомо

TikTok запускає пілотну програму. Фото з відкритих джерел

Завдяки даному пілотному проєкту у користувачів сервісу з'явилася можливість створювати й відправляти відеорезюме для прийняття на роботу.

Як стало відомо, з 7 по 31 липня відеозаявки приймати такі компанії, як Shopify, TikTok, Contra, WWE і багато інших. Зараз у програмі для прийняття резюме зареєструвалося близько 30 різних роботодавців. Щоб відправити своє резюме, користувачеві потрібно додати до відео хештег #TikTokResumes. Нині ця програма працює тільки на території Сполучених Штатів Америки.

Для створення довших роликів-резюме користувачам нададуть можливість запису трихвилинного відео. Щоб знайти можливість для передачі резюме, досить вписати потрібний хештег або перейти на офіційний сайт. Кандидатам будуть пропонувати ознайомитися зі списками вакансій і подивитися приклади створених резюме.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що найближчим часом популярний сервіс TikTok оновить свій додаток. З новим апдейтом для користувачів з'явиться нова можливість. Розробники зазначають, що додають нову функцію через численні прохання творців контенту. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже писав про те, що TikTok забанив понад 11 мільйонів облікових записів користувачів. Представники компанії розповіли, що стало причиною для блокування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини