Головна Новини HI-tech технології Tesla випустила дитячий квадроцикл Cyberquad: як він виглядає і скільки коштує
commentss НОВИНИ Всі новини

Tesla випустила дитячий квадроцикл Cyberquad: як він виглядає і скільки коштує

Tesla продає нову модель - дитячий квадроцикл Cyberquad

3 грудня 2021, 11:30
Поділіться публікацією:

З 1 грудня на сайті Tesla вже розпочалися продажі нового квадроцикла для дітей, що отримав назву Cyberquad. Створення квадроцикла було анонсоване ще два роки тому. Про це повідомляє "Секрет фирмы" в Twitter.

Tesla випустила дитячий квадроцикл Cyberquad: як він виглядає і скільки коштує

Новий квадроцикл Tesla, фото з Twitter

Коштує новий квадроцикл для дітей — 1900 доларів США. Такий собі кіберквадроцикл заряджається від електроенергії. Заряду батареї достатньо для подолання 24 кілометрів, якщо їхати не швидше за 16 км/год. Повністю квадроцикл заряджається п'ять годин.

Квадроцикл оснастили сталевою монолітною рамою, також він має дискові гальма та регульовану підвіску, його вага 55 кілограмів. Компанія повідомила, що їх транспортний засіб розроблено з урахуванням правил безпеки. Квадроцикл не буде перекидатися за рахунок розміщення дуже низького центра ваги.

Квадроцикл має дизайн у стилі Cybertruck. Повідомляється, що наразі у продажу лише версія для дітей від 8 років. Коли такі ж випустять для дорослих невідомо. Раніше в Tesla говорили, що масове виробництво пікапів моделі Cybertruck почнеться не раніше, ніж в 2023 році.

Як повідомляв портал "Коментарі", Ілон Макс продав акцій Tesla на мільярди доларів. Відомо, що нещодавно комісія з цінних паперів США повідомила про те, що пакет акцій Tesla буде продано. Повідомляється, що продано 10% цінних паперів, які належали Маску, коштують близько п'яти млрд доларів.

Раніше ми писали, що в автомобілях Tesla виявили небезпечну помилку. Проблему в електромобілях Tesla помітили після встановлення нової версії програмного забезпечення напівавтопілота. Компанія буде відкликати понад 20 тисяч автомобілів.

Tesla випустила дитячий квадроцикл Cyberquad: як він виглядає і скільки коштує  - фото 2
Tesla випустила дитячий квадроцикл Cyberquad: як він виглядає і скільки коштує  - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини