Головна Новини HI-tech технології У автомобілях Tesla виявили небезпечну помилку: компанія відкликає тисячі машин
commentss НОВИНИ Всі новини

У автомобілях Tesla виявили небезпечну помилку: компанія відкликає тисячі машин

Проблему в електромобілях Tesla помітили після встановлення нової версії програмного забезпечення напівавтопілота

3 листопада 2021, 18:30
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У електромобілях, вироблених американською компанією Tesla, виявили небезпечну помилку. Про це повідомляє видання ТСН.

У автомобілях Tesla виявили небезпечну помилку: компанія відкликає тисячі машин

Tesla. Фото: Pixabay

Компанія Tesla відкличе майже дванадцять тисяч автомобілів. Під так звану кампанію відкликають транспортні засоби всіх моделей, які продавалися з 2017 року.

Причиною відкликання є виявлення небезпечної помилки у програмному забезпеченні. Вона викликає хибні попередження про зіткнення.

Після отримання відповідного повідомлення система активує екстрене гальмування, яке може повністю зупинити машину і спровокувати дорожньо-транспортну пригоду.

Проблему було помічено після встановлення нової версії програмного забезпечення (10.3) напівавтопілота Full-Self Driving. Після численних скарг від користувачів компанія відкотила систему до попередньої версії (10.2), потім випустила виправлену версію нової прошивки під номером 10.3.1.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" писали про те, що до капіталізація американської компанії Tesla вже перевищує один трильйон доларів. Вартість її акцій зараз перевищує тисячу доларів за одиницю. Таким чином, започаткована відомим мільярдером Ілоном Маском, компанія стала шостою, чиї акції торгуються за такою ціною.

Також сайт "Коментарі" інформував про те, що засновник компаній Tesla та SpaceX Ілон Маск кумедно "підколов" генерального директора американської компанії Apple. Маск під постом Тіма Кука, який писав про відкриття нової фірмової крамниці, запросив людей подивитися на нову серветку від Apple. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини