Головна Новини HI-tech технології Tesla Model 3 на автопілоті з'їхала з дороги і врізалася в дерево (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Tesla Model 3 на автопілоті з'їхала з дороги і врізалася в дерево (ВІДЕО)

Автопілот Model 3 не впорався з керуванням

7 липня 2021, 12:21
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Tesla Model 3 потрапила в ДТП працюючи в режимі автопілота. Відео, на якому показано момент ДТП опубліковано на популярному відеохостингу YouTube.

Tesla Model 3 на автопілоті з'їхала з дороги і врізалася в дерево (ВІДЕО)

Tesla Model 3 потрапила в ДТП на автопілоті. Фото з відкритих джерел

Як видно на відео, система автопілота електромобіля не впоралася з керуванням і з'їхав з дороги зіткнулася з перешкодою. Варто відзначити, що водій даного транспортного засобу знехтував правилами, які вказані в описі до даної системи та не тримав руки на кермі. До того ж ця функція була використана для їзди в складних умовах — на вузькій звивистій дорозі з велосипедними доріжками та безліччю перешкод.

Транспортний засіб рухалося на пристойній швидкості та перед самим поворотом розігналося до швидкості майже в 50 кілометрів на годину. Можливо, якби водій тримав руки на кермі авто, то даної ситуації вийшло б уникнути.

На цей момент представники компанії-виробника електромобіля ніяк не прокоментували ситуацію.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в американському штаті Пенсільванія нова модель електромобіля Tesla загорілася прямо на ходу. При цьому системи автоблокування дверей вийшли з ладу і не випускали водія з охопленого вогнем транспортного засобу. Автомобіль, перетворившись в "вогняна куля" продовжував їхати приблизно 10-11 метрів з моменту загоряння. Читайте про це у нашій статті.

Також видання "Коментарі" інформувало про те, що компанія Tesla відкликає тисячі своїх автомобілів через технічні неполадки. Проблеми торкнулися більше ніж сім тисяч транспортних засобів. За заявами виробника їм невідомо жодного випадку ДТП, що сталося через даного дефекту. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини