Головна Новини HI-tech технології Tesla відкликає тисячі своїх електромобілів: що стало причиною
commentss НОВИНИ Всі новини

Tesla відкликає тисячі своїх електромобілів: що стало причиною

Компанія Tesla відкликає більш як сім тисяч своїх автомобілів

4 червня 2021, 18:24
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американська компанія Tesla, яка спеціалізується на виробництві електроавтомобілів, відкликає кілька тисяч своїх Model 3 і Model Y.

Tesla відкликає тисячі своїх електромобілів: що стало причиною

Tesla відкликає свої автомобілі. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, компанія змушена відкликати більш як сім тисяч автомобілів через проблеми, пов'язані з ременями безпеки. Інформація про відкликання продукції була розміщена на сайті NHTSA.

Як повідомляє виробник, в 5 530 тисячах електроавтомобілів Model 3 і Model Y був допущений виробничий дефект. Він полягав у тому, що кріплення, якими кріпиться плечовий ремінь переднього сидіння до середньої стійки, могли бути неправильно прикріплені.

Також Tesla повідомляє про те, що ще у 2166 автомобілях Model Y могли бути неправильно закріплені пристрої, які втягують ремені безпеки для другого ряду сидінь.

Ці проблеми торкнулися автомобілів Tesla Model 3 2018 — 2020 років випуску і Model Y 2019-2021 років випуску. Як заявляє виробник, їм не було зафіксовано жодного випадку аварій або травм, що сталися через це дефекту.

Після огляду кожного автомобіля компанія буде приймати рішення про заміну або ремонті дефективних деталей якщо в цьому є необхідність.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що компанія Tesla має виплатити штраф покупцям своїх автомобілів. Норвезькі покупці Tesla Model S були незадоволені роботою їхніх автомобілів і подали в суд на компанію. Представники компанії, так і не з'явилися на судове засідання.

Також видання інформувало про те, що засновник компанії Tesla Ілон Маск заявив про те, що компанія більше не братиме Bitcoin у якості плати за свою продукцію, проте в майбутньому може переглянути це рішення. Про те, чим викликане таке рішення читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини