Головна Новини HI-tech технології Такого ніхто не очікував: Microsoft випустила власну настільну гру
commentss НОВИНИ Всі новини

Такого ніхто не очікував: Microsoft випустила власну настільну гру

Новий продукт Microsoft не розрахований на широкого споживача

30 грудня 2020, 18:55
Поділіться публікацією:

Несподіваний сюрприз від компанії Microsoft — популярна настільна гра "Дженга", яка зовні схожа на ігрову консоль Xbox Series X. Однак, фанатам настолок рано радіти, адже поки невідомо, коли гра з'явиться у продажу і чи з'явиться взагалі.

Такого ніхто не очікував: Microsoft випустила власну настільну гру

Microsoft створила настільну гру. Фото: Розваги 24

Компанія Microsoft випустила власну варіацію настільної гри "Дженга" в формі Xbox Series X. Про це повідомив програмний директор Xbox Live Ларрі Хріб на своїй сторінці в Twitter.

Дженга — це гра, в якій гравцям потрібно по черзі діставати блоки з вежі і ставити їх вгору, поки вона не впаде. Програє той, хто зруйнує конструкцію своїм ходом.

Випуск настільної гри присвячений релізу консолі Xbox Series X, який відбувся 10 листопада. Простий і лаконічний дизайн нової приставки дозволив створити максимально схожу "Дженга". Вона складається з прямокутних брусків чорного кольору. На деяких з них розмістили коди підписки на Xbox Game Pass Ultimate.

Зараз гра не знаходиться у вільному доступі. Її створили для партнерів компанії, лідерів думок, журналістів та інших медійних персон. Проте, Microsoft розглядає можливість масового випуску "Xbox-Дженга" для продажу.

Такого ніхто не очікував: Microsoft випустила власну настільну гру - фото 2

Як повідомляло видання "Коментарі", авіасимулятор Microsoft отримав підтримку віртуальної реальності. У безкоштовному оновленні Asobo Studio додала підтримку гарнітур, сумісних з OpenXR, включаючи гарнітури Windows Mixed Reality, а також Valve Index, HTC Vive, Oculus Rift і Oculus Quest (якщо ви використовуєте кабель Link). Спочатку Microsoft оголосила, що функція VR буде першою в HP Reverb G2.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини