Головна Новини HI-tech VR Дочекалися: авіасимулятор Microsoft отримав підтримку віртуальної реальності
commentss НОВИНИ Всі новини

Дочекалися: авіасимулятор Microsoft отримав підтримку віртуальної реальності

Microsoft Flight Simulator додала підтримку гарнітур, сумісних з OpenXR

23 грудня 2020, 13:16
Поділіться публікацією:

Microsoft Flight Simulator завжди прагнув змусити користувачів відчути себе пілотами, але вони ніколи не могли випробувати це у віртуальній реальності — до сьогоднішнього дня. У безкоштовному оновленні Asobo Studio додала підтримку гарнітур, сумісних з OpenXR, включаючи гарнітури Windows Mixed Reality, а також Valve Index, HTC Vive, Oculus Rift і Oculus Quest (якщо ви використовуєте кабель Link).

Дочекалися: авіасимулятор Microsoft отримав підтримку віртуальної реальності

ФОТО: Microsoft News

Спочатку Microsoft оголосила, що функція VR буде першою в HP Reverb G2. Це останнє оновлення включає підтримку більшості гарнітур Windows Mixed Reality, Oculus, Valve і HTC.

Раніше, якщо ви хотіли відчути себе в літаку під час гри в Flight Simulator, для цього було потрібно багато комп'ютерних моніторів і деякі столярні навички. Навіть в цьому випадку ви могли тільки зробити своє оточення схожим на кабіну певної моделі літака. Тепер все, що вам знадобиться, — це гарнітура віртуальної реальності й потужний комп'ютер, щоб запустити оновлення з дозволом, прийнятним для екранів в дюймі від ваших очей. Коли Microsoft провела бета-тестування цієї функції, i5-8400 або Ryzen 5 1500X в парі з GTX 1080 були вказані як мінімальні специфікації.

Оновлення також надає світові зимовий вигляд, додаючи сніг і лід до різноманітних погодних умов в симуляторі погоди в реальному часі. Згідно з повідомленням в блозі глави Microsoft Flight Simulator, гра тепер "додасть снігу в реальному часі і реалістичного льодового покриття на всій планеті".

Як повідомляло видання "Коментарі", компанія SpaceX створила симулятор польоту на Crew Dragon.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини