Головна Новини HI-tech технології Спростить спілкування: у Viber з'явилася нова функція
commentss НОВИНИ Всі новини

Спростить спілкування: у Viber з'явилася нова функція

Додаток Viber розширив свої можливості та запустив функцію, яка допоможе спростити спілкування з іноземцями

24 травня 2021, 09:20 comments7462
Поділіться публікацією:

Viber — один із найпопулярніших комунікаційних додатків, розрахованих на обмін повідомленнями та онлайн-дзвінками. Нещодавно користувачам андроїд-версії сервісу представили нову функцію, здатну спростити спілкування.

Спростить спілкування: у Viber з'явилася нова функція

У Viber з'явилася нова функція (фото з відкритих джерел)

Месенджер завдяки уніфікації з "Гугл-Транслейт" запустив функцію, яка повинна спростити переписування з іноземцями. Тепер користувачі можуть швидко перевести текст і оперативно відповідати іншою мовою.

Якщо раніше користувачам Viber при листуванні з іноземцем доводилося спочатку копіювати текст повідомлення і заходити у перекладач, щоб зрозуміти його суть, то нині немає потреби у виконанні такого алгоритму дій. Нова функція програми дозволить швидко перевести повідомлення на будь-яку мову. Для цього потрібно натиснути на сам текст повідомлення й утримувати палець на екрані, щоб з'явилося віконце "Перевести". Потрібно натиснути на зазначену опцію.

Якщо ж ви хочете вибрати або поміняти мову листування, тоді заходьте в "Налаштування" з одночасним утриманням повідомлення, натискайте потрібну вам мову і кнопку "Готово".

Нова функція допоможе спростити спілкування з жителями практично усіх країн, а також дозволить учасникам спілкуватися або переглядати інформацію у закордонних спільнотах. Розробки запевняють, що така ж функція для iOS-версії додатка з'явитися найближчим часом.

Нагадаємо, що у популярному месенджері Viber стала доступною функція для безпечного листування, про яку може не знати більшість користувачів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Viber і Mamba дізналися, що дратує і що подобається чоловікам і жінкам на сайтах знайомств.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини