Головна Новини HI-tech технології Сподобається водіям: у "Діє" незабаром з'явиться нова функція
commentss НОВИНИ Всі новини

Сподобається водіям: у "Діє" незабаром з'явиться нова функція

У "Діє" тестують нову функцію

4 лютого 2022, 15:10
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Голова Міністерства цифрової трансформації України Михайло Федоров анонсував нову функцію у додатку "Дія". Про це він повідомив у своєму офіційному Telegram-каналі.

Сподобається водіям: у "Діє" незабаром з'явиться нова функція

Додаток Дія, фото з відкритих джерел

За словами Федорова, незабаром до додатку "Дія" буде додано нову зручну послугу для всіх водіїв. Нею буде можливість для "шерингу" техпаспорта.

Завдяки їй, наприклад, користувач зможе всього кілька кліків поділитися техпаспортом зі своєю дружиною або чоловіком.

Міністр зазначив, що наразі нова функція перебуває ще на етапі бета-тестування. Запуск послуги відбудеться під час саміту, що відбудеться наступного тижня, 8 лютого.

Також повідомляється, що зараз усі бажаючі можуть вже зареєструватися на бета-тест. Для цього потрібно зареєструватися, а потім отримати лист з інструкцією.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, хто найчастіше пропускає засідання у Раді. Відвідуваність народними обранцями пленарних засідань вимірюють їхньою участю у голосуваннях. Наголошується, що якщо народні обранці не нададуть доказів того, що їхня відсутність була пов'язана з поважними причинами, то їх можуть бути кошти за виконання депутатських повноважень.

Сайт "Коментарі" інформував про те, яке питання не можна ставити своєму колишньому. Сімейний терапевт Ашера ДеРоса розповіла, що після розставання не варто питати свого колишнього і чому.

Читайте також про те, що до Instagram додали віртуальні 3D-аватари для Stories. Щоб скористатися функцією, користувачам слід використовувати шоломи віртуальної реальності Quest VR.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/s/zedigital
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини