Головна Новини HI-tech технології SpaceX запустить перший у світі космічний білборд: як він буде виглядати (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

SpaceX запустить перший у світі космічний білборд: як він буде виглядати (ФОТО)

Запуск супутника планується вже в наступному році

10 серпня 2021, 19:48
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американська компанія SpaceX, яка спеціалізується на виробництві космічної техніки спільно з канадським стартапом Geometric Energy Corporation (GEC) хочуть реалізувати спільний проєкт. Їм повинен буде стати — перший рекламний борд на орбіті нашої планети. Про це повідомляє видання B usiness Insider.

SpaceX запустить перший у світі космічний білборд: як він буде виглядати (ФОТО)

SpaceX запустить космічний білборд. Фото: Reuters

Як стало відомо, вже в наступному році космічна ракета компанії SpaceX повинна буде вивести на орбіту Землі супутник GEC під назвою CubeSat. Повідомляється, що супутник кубічної форми матиме на одній зі сторін піксельний екран. Коли він буде перебувати в космосі з цього боку буде висунутий штатив з камерою, яка буде транслювати зображення з екрану космічного апарату.

Трансляція відбуватиметься на платформах YouTube і Twich. За рекламу можна буде розплачуватися криптовалюта, проте вартість послуги поки не названа.

SpaceX запустить перший у світі космічний білборд: як він буде виглядати (ФОТО) - фото 2

Фото: dailymail.co.uk

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Європейське космічне агентство збирається в цьому році запустити перший в історії супутник з дерева. Космічний апарат у формі куба буде виконаний з березової фанери. Повідомляється, що його запустять для того, що б вивчити можливість використання таких матеріалів в умовах космосу. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Японії створили електричний одномісний літак. Його розробка тривала протягом трьох років. Літальний апарат був виконаний з вуглепластику і важить менше пів тонни. Повідомляється, що завдяки своїй батареї він може розвивати швидкість до 160 кілометрів на годину. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини