Головна Новини HI-tech технології Sony анонсувала кольорові панелі для PlayStation 5
commentss НОВИНИ Всі новини

Sony анонсувала кольорові панелі для PlayStation 5

Україна не потрапила до списку

15 грудня 2021, 04:41
Поділіться публікацією:

Sony анонсувала кольорові панелі PlayStation 5, завдяки яким можна атомізувати зовнішній вигляд ігрової консолі. Про це повідомляє прес-служба Sony Corporation на офіційному сайті. Панелі будуть доступні у п'яти кольорах: чорному, рожевому, фіолетовому, блакитному та червоному. Також випустять кольорові контролери DualSense – рожеві, блакитні та фіолетові. Панелі та контролери з'являться у продажу у січні 2022 року. Спочатку вони будуть доступні в деяких країнах.

Sony анонсувала кольорові панелі для PlayStation 5

Sony - фото з відкритих джерел

Україна не потрапила до списку. У цьому компанія протягом наступного року обіцяє розширити спектр продажів. "Ми плануємо запустити панелі для консолей PS5 в інших країнах протягом року і ми оголосимо деталі, коли вони стануть доступні", — зазначили в пресслужбі.

Нагадаємо, до компанії офіційно заявила, що популярна гра Uncharted 4, яка була ексклюзивною для консолі PlayStation 4, вийде на персональних комп'ютерах і PlayStation 5. Деталі поки не розкриваються, проте передбачається, що нова версія пригодницькі відеоігри отримає оновлену графіку. Реліз заплановано вже початку наступного року. Для довідки: серія відеоігор Uncharted, розроблених американською компанією Naughty Dog, є однією з найпопулярніших для консолей PlayStation. Станом на 2019 рік лише Uncharted 4: A Thief's End продалася тиражем 16 мільйонів копій.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна соціальна мережа Twitter отримає нову корисну функцію. Вона допомагатиме користувачам відрізняти "хороших" ботів від тих, які займаються поширенням спаму. На цей час можливість перебуває в режимі тестування та доступна для обмеженої кількості людей, однак у майбутньому має стати доступною для всіх. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини