Головна Новини HI-tech технології Samsung у спішному порядку видаляє глузливий пост про iPhone 12
commentss НОВИНИ Всі новини

Samsung у спішному порядку видаляє глузливий пост про iPhone 12

Компанія Samsung висміяла важливе рішення Apple, але потім сама сіла в ту ж калюжу

23 грудня 2020, 15:50
Поділіться публікацією:

Samsung видалила повідомлення в Facebook, що висміюють рішення Apple прибрати зарядний пристрій з коробки iPhone 12 після повідомлень, що компанія піде тим же шляхом з Galaxy S21.

Samsung у спішному порядку видаляє глузливий пост про iPhone 12

ФОТО: Alkhaleej Today

Після випуску iPhone 12 Samsung, поряд з іншими постачальниками, такими як Xioami, дуже швидко відгукнулася на заяву Apple про те, що iPhone 12 Не буде поставлятися з адаптером живлення в коробці.

Samsung у спішному порядку видаляє глузливий пост про iPhone 12 - фото 2

Наведений вище пост був створений на Карибській сторінці Samsung в Facebook і говорить: "Ваша #Galaxy дійсно дає вам те, що ви шукаєте. Від найпростішого — в якості зарядного пристрою, до найкращої камери, акумулятора, продуктивності, пам'яті й навіть екрану 120 Гц."

Проте, жовтневі заявки показали, що лінійка Galaxy S21 буде поставлятися без зарядного пристрою, як і iPhone 12. Тепер, як помітили GizChina і HTTech, повідомлення було видалено і з'явилося наступне: "Цей контент недоступний в цей момент. Зазвичай це відбувається тому , що власник поділився ним тільки з невеликою групою людей або змінив, хто може його бачити, чи він був видалений".

Apple прибрала блок живлення та навушники Lightning EarPods з упаковки iPhone з випуском iPhone 12, що, за її словами, допоможе заощадити понад 2 мільйони метричних тонн вуглецю, що становить майже 10% щорічних викидів Apple. Попри очевидну вигоду від використання електронних відходів, скорочення розміру коробки означає, що Apple може відправляти на 70 відсотків більше коробок на кожному піддоні, що є величезною економією, якщо помножити її на мільйони iPhone, які вона відправляє щороку.

Як повідомляло видання "Коментарі", Samsung готується представити інноваційну камеру для смартфонів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини