Головна Новини HI-tech технології Розробники створили лампи, що можуть відстежувати стан здоров'я людей
commentss НОВИНИ Всі новини

Розробники створили лампи, що можуть відстежувати стан здоров'я людей

Нові розумні лампи від Sengeld можуть відстежувати пульс, температуру, якість сну

6 січня 2022, 13:54
Поділіться публікацією:

Винахідники з усього світу постійно створюють нові технології, роботизовані прилади, що полегшують життя людини. Працівники компанії Sengeld розробили лампи для освітлення, що можуть спостерігати за біометричними показниками людей, що знаходяться в кімнаті. Про це повідомляє сайт toneto.

Розробники створили лампи, що можуть відстежувати стан здоров'я людей

Фото ілюстративне / Pixabay

Нова модель розумних ламп була представлена на виставці CES 2022. Ця модель має назву Smart Health Monitoring Light. Такі лампи працюють з технологіями Wi-Fi, Bluetooth. Крім того, в лампах є вбудований радар для моніторингу показників здоров'я людей в приміщенні.

Лампа може відстежувати якість сну людини, частоту пульсу, температуру тіла й інші дані.

Повідомляється, що розумні лампи можна об'єднувати в mesh-мережу. Така технологія розроблена для того, щоб стежити за поведінкою та станом людини в режимі реального часу. Електроніка може реєструвати випадки, коли людина падає в приміщенні.

Тож, у майбутньому mesh-мережа стане в нагоді самотнім людям, тим, хто має проблеми зі здоров'ям, літнім. Втім, над продуктом ще працюють розробники. Анонс продажів відбудеться не раніше осені 2022 року. Тоді компанія ознайомить покупців й з ціновою політикою.

Компанія Sengeld розробляє лампи, що співпрацюють з платформами Alexa, Google, Apple HomeKit і Samsung SmartThings, в березні може з'явитися підтримка Google Home.

Як повідомляв портал "Коментарі", у штаті Індіана компанія DRONEDEK розробили розумну поштову скриньку, що отримує пошту та посилки від дронів. Крім того, поштомат має технологію клімат-контролю та системи зчитування й зберігання біометричних даних власника.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини