Головна Новини HI-tech технології Розумний поштомат приймає пошту і посилки від дронів: як він виглядає
commentss НОВИНИ Всі новини

Розумний поштомат приймає пошту і посилки від дронів: як він виглядає

В США створили поштомат з технологіями для отримання доставок з дронів

30 грудня 2021, 10:10
Поділіться публікацією:








Розумний поштомат приймає пошту і посилки від дронів: як він виглядає

У США створили поштову скриньку для дронів, скрін з відео

У штаті Індіана компанія DRONEDEK розробили розумну поштову скриньку, що отримує пошту та посилки від дронів. Крім того, поштомат має технологію клімат-контролю та системи зчитування й зберігання біометричних даних власника. Про це пише Freethink.

За словами генерального директора компанії Дена О’Тула, час запроваджувати технології в доставці пошти, адже американці постійно ними користуються та під час пандемії ще більше замовляють речей через інтернет з доставкою. Майбутнє за дронами та технологіями. Саме для захисту посилок і листів від крадіїв, тварин та негоди був створений новий поштомат.

Крупні компанії такі, як Walmart, Amazon вже вивчають можливість використання дронів для доставки товарів. Однак просто скинути посилку в двір — це не сервіс. Тому дрони будуть скидати посилки в поштомат, який надійно захистить товар для його отримувача.

Новий поштомат має розмір сміттєвого бака й обладнаний зв'язком та може реагувати на наближення дрона. Коли той підлітає, кришка поштомата відкривається, щоб пакет можна було опустити в неї за допомогою троса. Після того, як дрон відпустить упаковку, кришка закривається.

Всередині поштомат підтримує необхідну температуру й відправляє повідомлення власнику, що прийшла посилка. Наразі такий поштомат коштує 3000 доларів, однак компанія обіцяє, що ціна зменшиться до 1000 доларів. Кожен місяць власники поштоматів будуть сплачувати абонентську плату в розмірі 15 доларів за обслуговування.

Звісно, використання дронів для доставки посилок ще на стадії експерименту, однак це перспективно й зменшує час доставки для жителів у сільській місцевості або віддалених районах. Компанія планує продати 4000 поштових скриньок в 2022 році.

Як повідомляв портал "Коментарі", документи в додатку "Дія" прирівняли до паперових.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини