Головна Новини HI-tech технології Розробника фейкової "Дії" покарали: що про це відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Розробника фейкової "Дії" покарали: що про це відомо

Хлопець буде стажуватися в Міністерстві цифрової трансформації

28 жовтня 2021, 22:10
Поділіться публікацією:

Арештованому хакеру,  який створив сфальсифіковану систему "Дія" пропонують стажування в Міністерстві цифрової трансформації. Разом з тим, талановитому запорізькому програмісту доведеться нести кримінальну відповідальність за скоєне. Про це інформує в соціальних мережах заступник очільника МВС Євгеній Єнін.

Розробника фейкової "Дії" покарали: що про це відомо

Затриманий хакер - по центру (Facebook Єгенія Єніна)

Посадовець силового міністерства розповів, що працівники кіберполіції оперативно вирахували талановитого юнака, який навіть не має відповідної освіти, але створив сфальсифіковану "Дію".

 За його словами, поліціянти познайомили його з очільником Мінцифри Михайлом Федоровим. Хлопцеві поступила пропозицію спокутувати свій злочинний вчинок і пройти стажування в міністерстві.

Євгеній Єнін резюмував, що мешканцю Запоріжжя доведеться відповідати за кримінал що стосується підробки державних документів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на порталі "Дія" з'являться нові сервісиУ Міністерстві цифрової трансформації анонсували появу нових сервісів на порталі "Дія". Зокрема, українці зможуть отримувати судові рішення в електронному вигляді.

Дія" буде доступний для українських громадян. Всі, хто має потребу в електронних послугах через цей сервіс, зможуть їх отримати. Для цього облаштують місця з комп'ютерами в кожному Центрі надання адміністративних послуг. Громадян консультуватимуть оператори Центру. Відвідувачам будуть пояснювати які послуги можна отримати через портал і як ним користуватися. У майбутньому громадяни зможуть отримувати державні послуги самостійно і не стояти в чергах до операторів.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини