Головна Новини HI-tech технології Робот Tesla напав на людину в США
commentss НОВИНИ Всі новини

Робот Tesla напав на людину в США

У США на фабриці зі збору автомобілів Tesla робот атакував інженера.

27 грудня 2023, 11:33
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

На фабриці Giga Texas у Сполучених Штатах робот Tesla здійснив напад на інженера, який ремонтував інші машини. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Daily Mail.

Робот Tesla напав на людину в США

У США робот Tesla напав на людину. Фото з відкритих джерел

Робот, який призначений для захоплення та переміщення металевих деталей автомобіля несподівано затиснув чоловіка під час його роботи над програмуванням інших роботів Tesla, які були вимкненні. Видання зазначає, що за інцидентом спостерігали двоє працівників. Вони бачили, як робот встромив свої металеві кігті в руку та спину робітника після чого залишився "кривавий слід". Робота вдалось зупинити аварійним вимкненням.

Згідно зі звітом про травми, який компанія Tesla подає дає до регуляторних органів Техасу, інцидент стався у 2021 році. У ньому вказано, що інженер отримав "відкриту рану" на лівій руці та не потребував додаткової відпустки через напад робота на фабриці. Про інші травми на заводі Ілона Маска у звіті не повідомлялось.

Адвокатка з некомерційної організації Workers Defense Project Ханна Александер вважає, що звіти Tesla слід розглядати скептично та певною недовірою. За її словами, організація фіксувала кілька випадків травм чи смертей на заводі Tesla, які не потрапили у звіти 2021 та 2022 року, щоб, ймовірно, отримати податкові пільги.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що генеральний директор Tesla і SpaceX Ілон Маск прогнозує повстання роботів зі штучним інтелектом, які будуть полювати на людство. Як захід стримування американський бізнесмен пропонує вбудувати спеціальні вимикачі, які можна буде використати під час небезпеки.

Також "Коментарі" писали, що у Південній Кореї робот розчавив на смерть чоловіка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини