Головна Новини HI-tech технології Ризики надто великі: Маск вимагає більше проінформувати громадськість
commentss НОВИНИ Всі новини

Ризики надто великі: Маск вимагає більше проінформувати громадськість

Ілон Маск вимагає від OpenAI розповісти деталі звільнення Сема Альтмана. Маск вказує, що тут існують великі ризики через штучний інтелект

22 листопада 2023, 16:20 comments8192
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американський бізнесмен Ілон Маск відреагував на звільнення гендиректора OpenAI Сема Альтмана. За словами Маска компанії слід розкрити причини такого кроку, адже ризики штучного інтелекту надто великі. 

Ризики надто великі: Маск вимагає більше проінформувати громадськість

Ілон Маск говорить про ризики штучного інтелекту. Фото з відкритих джерел

Мільярдер Ілон Маск вважає, що компанія OpenAI має більше розповісти про причини несподіваного звільнення Сема Альтмана.

"Враховуючи ризик і потужність передового штучного інтелекту, громадськість повинна бути проінформована про те, чому правління вважає, що вони повинні вжити таких рішучих заходів", — написав Ілон Маск.

Крім того, американський бізнесмен підтвердив словами "точно" коментар іншого користувача, який вказав, що навіть найбільші припущення громадськості не можуть виправдати звільнення Альтмана.

Нагадаємо, що Сем Альтман та Ілон Маск у 2015 році заснували компанію для розробки штучного інтелекту OpenAI. Невдовзі Маск покинув проєкт, а OpenAI випустив ChatGPT. 17 листопада компанія OpenAI несподівано повідомила, що Сема Альтмана звільнено з посади за рішенням ради директорів. 

22 листопада ЗМІ повідомили, що під тиском робітників компанії, які погрожували масовим звільнення Сема Альтмана повернуть до OpenAI, а рада директорів компанії зазнає змін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ілон Маск зробив тривожний прогноз на майбутнє та розповів, що загрожує усьому людству.

Також "Коментарі" писали, що американський бізнесмен розкритикував президента України Володимира Зеленського назвавши його м'ясником. Крім того, Ілон Маск висловився і про генерала Валерія Залужного.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Віктор

26 листопада 2023, 18:59

Нехай просто закриє свій рот! Лізе всюди… Людство без нього розбереться, що йому робити! Він остайні рази несе постійно дичину


Новини