Головна Новини HI-tech технології Приховані можливості Telegram, про які повинен знати кожен
commentss НОВИНИ Всі новини

Приховані можливості Telegram, про які повинен знати кожен

Ці функції зроблять спілкування в месенджері більш безпечним і зручним

7 травня 2021, 10:28 comments7424
Поділіться публікацією:

Спілкування в месенджерах стало невід'ємною частиною повсякденного життя сучасної людини. Telegram є однією з найбільш популярних програм для обміну повідомленнями.

Приховані можливості Telegram, про які повинен знати кожен

Приховані можливості Telegram, про які повинен знати кожен - фото з відкритих джерел

Однак багато хто використовує месенджер, не здогадуючись про корисні функції, які можуть зробити ваше спілкування зручнішим і цікавішим, пише T9GRAM.Me.

Захист паролем. Якщо у вас є секретні чати, які краще приховати від сторонніх очей, використовуйте код-пароль для входу в месенджер.

Відкрийте налаштування безпеки і конфіденційності Telegram, виберіть розділ "Код-пароль". Без нього не можливо буде відкрити листування в месенджері.

Приховані можливості Telegram, про які повинен знати кожен - фото 2

Прискорення аудіо. Щоб заощадити час і якнайшвидше прослухати необхідну інформацію, голосові повідомлення можна прискорювати. Функція з'являється вже під час включення аудіо. Усе, що потрібно, — тапнути на "2х" і голосове повідомлення відтвориться швидше.

 Приховані можливості Telegram, про які повинен знати кожен - фото 3

Відкладені повідомлення. Якщо ви хочете, щоб ваше повідомлення було доставлено в певний час і день, ця функція точно для вас. З її допомогою також можна нагадувати про важливі дати. Якщо ви боїтеся пропустити чийсь день народження, привітайте цю людину заздалегідь.

Після того, як ви написали повідомлення, натисніть і утримуйте кнопку "Відправлення повідомлення", далі виберіть "Надіслати пізніше". Потім вкажіть дату і час відправки. Месенджер доставить повідомлення автоматично.

Приховані можливості Telegram, про які повинен знати кожен - фото 4

Повідомлення без звуку. Це відмінний варіант, якщо у вас з'явилося бажання написати комусь вночі, але ви боїтеся, що звук повідомлення розбудить адресанта.

Цю функцію можна знайти там, де і відкладені повідомлення. Наберіть повідомлення в месенджері, а потім зробіть довгий тап по кнопці відправки. Перед вами з'явиться додаткове меню, де буде кнопка "Відправити без звуку".

Приховані можливості Telegram, про які повинен знати кожен - фото 5

Вибране. Це справжня знахідка для тих, хто хоче зберігати важливі чати, файли, посилання, канали в одному місці. Таким чином ви зможете передати файли з одного комп'ютера на інший, не використовуючи файлових ресурсів. Це ж стосується і ваших смартфонів.

Приховані можливості Telegram, про які повинен знати кожен - фото 6

Раніше портал "Коментарі" писав, що месенджер Signal хотів потролити Facebook через збір даних.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Михаил

10 травня 2021, 00:05

Скачайте уже телеграм: gcc.gl/telegram


Новини