Головна Новини HI-tech технології Представлений прототип комп'ютера у формі кросівки
commentss НОВИНИ Всі новини

Представлений прототип комп'ютера у формі кросівки

Зовнішній корпус комп'ютера нагадує силует культових Nike та Balenciaga.

23 лютого 2022, 06:46
Поділіться публікацією:

Виробник деталей для комп'ютерів Cooler Master показав прототип концептуальної моделі Sneaker X – системний блок у вигляді кросівки. Носити не можна, але можна грати цілком реально. Зовнішній корпус комп'ютера нагадує силует культових Nike та Balenciaga. Але Sneaker X буде трохи більшим, ніж звичайних кросівок, пише The Verge. Разом з тим Sneaker X забезпечить користувачеві повноцінний функціонал комп'ютера. За заявою Cooler Master, гаджет може бути обладнаний новим графічним процесором модулем, а також кулером AIO.

Представлений прототип комп'ютера у формі кросівки

Комп'ютер - фото з відкритих джерел

Оскільки компанія спеціалізується, зокрема, на апаратурі для геймерів, від нової розробки очікуються ігрові можливості. Комп'ютер-кросовок вийде у різних кольорах, а за бажанням його можна буде кастомізувати. У продаж модель Sneaker X має надійти до кінця 2022 року – ціна поки що не повідомляється.

Нагадаємо, у 2022 році американська компанія Apple має намір випустити кілька нових комп'ютерів Mac із чіпом M2 вже у 2022 році. Очікується, що компанія представить 13-дюймовий MacBook Pro, Mac Mini, 24-дюймовий iMac та оновлений MacBook Air, всі вони, за чутками, оснащені мікросхемою M2. Про це повідомляє редактор Марк Гурман у виданні Bloomberg. Apple не запропонувала жодних натяків на потенційний чіп M2, але Гурман вважає, що його процесор буде трохи швидше, ніж у M1, і що він матиме ту саму восьмиядерну архітектуру. Однак його графічні ядра можуть підскочити з семи або восьми до дев'яти або 10. У 2023 Гурман вважає, що Apple може випустити Pro і Max версії чіпа M2, так само як це було з чіпом M1, а також оголосити чіп M3.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини