Головна Новини HI-tech технології Номер телефону Цукерберга опинився у відкритому доступі після витоку даних
commentss НОВИНИ Всі новини

Номер телефону Цукерберга опинився у відкритому доступі після витоку даних

Крім того, в Мережі з'явилися дані понад 500 мільйонів користувачів

5 квітня 2021, 08:29
Поділіться публікацією:

Внаслідок великого витоку інформації, у відкритому доступі опинився особистий номер та інші дані засновника соціальної мережі Facebook Марка Цукерберга. Разом з тим до Мережі витекли особисті відомості більше півмільярда користувачів. Про це пише РБК-Україна з посиланням на The Sun.

Номер телефону Цукерберга опинився у відкритому доступі після витоку даних

Марк Цукерберг - фото:(facebook.com-zuck)

Відзначається, що витік особистої інформації Цукерберга зауважив користувач Twitter. Він опублікував скріншот із форуму, на якому були вказані дані засновника Facebook.

Джерело зазначає, що про злом соціальної мережі розповіли напередодні — у відкритому доступі опинилися особисті дані, номери мобільних телефонів, дати народження, відомості з біографії та інші ідентифікатори практично 533 мільйонів користувачів із усього світу. Наприклад, в США від злому постраждали більше 30 мільйонів жителів.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що адміністратори соціальних мереж Facebook та Instagram пильно перевірятимуть інформацію, що стосується захворювання на COVID-19. У разі знаходження фактів, що не відповідають дійсності, особисті акаунти користувачів, а також масові групи (сторінки) будуть видалятися із просторів інтернету. Саме про це днями заявили представники Facebook Inc. Почати боротьбу із фейками про коронавірус соцмережам порадили у Всесвітній організації охорони здоров’я.

Напередодні українців попередили, що в месенджері, прив'язаному до соціальної мережі Facebook, можна потрапити в тенета шахраїв. Як зломщики намагалися виманити гроші, розповів засновник торгово-виробничої групи компаній "Текстиль-Контакт" Олександр Соколовський.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини