Головна Новини HI-tech технології "Ніякого підкорення Марса": Ілон Маск відреагував на рекламу, в якій потролили його компанію (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ніякого підкорення Марса": Ілон Маск відреагував на рекламу, в якій потролили його компанію (ФОТО)

Polestar Automobile випустила короткий рекламний ролик свого першого повністю електричного автомобіля

15 лютого 2022, 14:36
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

"Ніякого підкорення Марса": Ілон Маск відреагував на рекламу, в якій потролили його компанію (ФОТО)

Ілон Маск. Фото: REUTERS/Joe Skipper

Учора, 14 лютого, у Сполучених Штатах Америки відбувся фінал чемпіонату з американського футболу. На фіналі Суперкубку збираються мільйони глядачів і тому багато компаній   готуються до рекламної активності зараз — знімають захоплюючі, цікаві, а часом і провокаційні відеоролики, які потім показують у ході трансляції. Про це пише видання IXBT.

Компанія Polestar Automobile випустила короткий рекламний ролик свого першого повністю електричного автомобіля під назвою Polestar 2.

Відеоролик розповідає про те, чим не є Polestar 2 і чого цурається сама компанія. Серед іншого у відео є фраза "Ніякого підкорення Марса". Що, як зазначають, журналісти видання є шпилькою на адресу засновника Tesla Ілона Маска.

”Ніякого підкорення Марса”: Ілон Маск відреагував на рекламу, в якій потролили його компанію (ФОТО) - фото 2

Фото: скріншот із відео Polestar

Один з акціонерів Tesla прокоментував ролик і написав таке: "Volvo заплатила 7 мільйонів доларів за рекламу свого електромобіля на Суперкубку. Це смілива стратегія – висміювати Ілона Маска, Volkswagen та інші автомобільні компанії".

Пост Сойєра Мерріта прокоментував і Ілон Маск. Він відправив смайлик зі сльозами.

”Ніякого підкорення Марса”: Ілон Маск відреагував на рекламу, в якій потролили його компанію (ФОТО) - фото 3

”Ніякого підкорення Марса”: Ілон Маск відреагував на рекламу, в якій потролили його компанію (ФОТО) - фото 4

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що потужний космічний телескоп NASA зробив фотографію кількох галактик. Вони знаходяться близько один до одного та взаємодіють між собою. Як зазначили вчені. Об'єкти мають загальну назву та схожі на земну квітку.

Читайте також про те, що інститут Pantone оголосив, що головним у 2022 році стане синій колір з фіолетово-червоним відтінком. Як і з чим носити відтінок Very Peri?

Сайт "Коментарі" писав про те, що у Кремлі висловилися про переговори на форумі у Відні. Лавров вважає, що переговори на форумі ОБСЄ щодо безпеки в Європі нічого не дадуть.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини