Головна Новини HI-tech технології Незабаром у Twitter з’являться аудіо- та відеодзвінки, а поки користувачі уже випробовують там «нові фішки»
commentss НОВИНИ Всі новини

Незабаром у Twitter з’являться аудіо- та відеодзвінки, а поки користувачі уже випробовують там «нові фішки»

З 10 травня у Twitter запрацювала нова функція – шифрування особистих повідомлень. А уже найближчим часом будуть і інші зміни

10 травня 2023, 13:55
Поділіться публікацією:

Про це пишуть "Коментарі" з посиланням на акаунт власника Twitter Ілона Маска.

Незабаром у Twitter з’являться аудіо- та відеодзвінки, а поки користувачі уже випробовують там «нові фішки»

Ілон Маск. Фото з відкритих джерел

"Скоро з'явиться голосовий і відеочат від кожного користувача до будь-кого на цій платформі, так що ви зможете спілкуватися з людьми в будь-якій точці світу, не повідомляючи їм свій номер телефону", — зауважив власник Twitter у своєму акаунті.

Водночас, коли саме очікувати нових функцій в дії – Маск не зазначив. Разом з тим, він написав, що на платформі вводиться шифрування особистих повідомлень. А у останній версії  Twitter уже можна відповідати в особистих повідомленнях – не на останнє сповіщення, що отримали, а на будь-яке інше повідомлення в ланцюжку.

Окрім цього,  як оголосив Маск раніше: тепер користувачі можуть оскаржити блокування облікового запису чи безперешкодно перейти на акаунти російських державних відомств, адже обмеження з цих акаунтів – зняті.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — cоціальна мережа Twitter, що належить американському мільярдерові Ілону Маску заблокувала пропагандистський допис заступника голови Ради безпеки Росії Дмитрія Медведєва. Колишній президент Росії розкритикував Ілона Маска за видалення його запису, в якому він обурливо висловлювався про війну в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Ілон Маск знову привертає увагу до Twitter. Американський бізнесмен ввів платну верифікацію (синя галочка) для користувачів соцмережі. Позначки почали з’являтись на сторінках померлих людей, а також тих, хто критикує Маска. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на CNN.

 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини