Головна Новини HI-tech технології Ілон Маск роздає Twitter Blue померлим знаменитостям
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск роздає Twitter Blue померлим знаменитостям

Ілон Маск вирішив подарувати сині галочки померлим знаменитостям у Twitter, а також тим, хто його критикує.

27 квітня 2023, 19:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Ілон Маск знову привертає увагу до Twitter. Американський бізнесмен ввів платну верифікацію (синя галочка) для користувачів соцмережі. Позначки почали з’являтись на сторінках померлих людей, а також тих, хто критикує Маска. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на CNN.

Ілон Маск роздає Twitter Blue померлим знаменитостям

Ілон Маск. Фото з відкритих джерел

20 квітня Twitter вимкнув стару систему перевірки і з цього моменту сині галочки з’явились лише у тих користувачів, хто заплатив за них. Одночасно з цим у соцмережі була запущена кампанія #BlocktheBlue, яка закликала блокувати людей, які мають сині галочки. Маск вирішив познущатись зі своїх критиків та надав їм сині позначки.

Підтвердження верифікації з’явилось у кількох знаменитостей, які не хотіли купувати платну позначку та критикували Маска за такі зміни. Наприклад, у письменника Стівена Кінга, репера Lil Nas X, науковця Ніла Деграсса Тайсона та інших. Окрім того, сині позначки від Ілона Маска отримали і профілі померлих людей: співаків Майкла Джексона та Честера Беннінгтона, актора Чедвіка Боузмана, баскетболіста Кобі Браянта, музиканта Кріса Корнелла та інших.

Слід зазначити, що стара система верифікації у Twitter перевіряла та підтверджувала особистість людини. Тоді як запропонована Маском блакитна галочка лише означає, що обліковий запис сплатив за це та підтвердив, що вони мають доступ до номера телефону, проте справжність особи не перевіряють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Facebook виплачує грошову компенсацію користувачам: хто може подати заявку.

Також "Коментарі" писали про Ілона Маска, який під час суперечки зі Стівеном Кінгом розкрив суму, яку пожертвував Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини