Головна Новини HI-tech технології Ілон Маск розкрив суму, яку пожертвував Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск розкрив суму, яку пожертвував Україні

Американський бізнесмен Ілон Маск зізнався, що пожертвував Україні 100 млн доларів.

23 квітня 2023, 13:38
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Ілон Маск розкрив суму, яку пожертвував Україні

Ілон Маск. Фото з відкритих джерел

Власник компаній Tesla та SpaseX Ілон Маск зізнався, що пожертвував на потреби України 100 млн доларів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter американського бізнесмена.

Після критики з боку американського письменника Стівена Кінга, власник Twitter Ілон Маск повідомив, що надав пожертви для України у розмірі 100 млн євро.

"Я пожертвував Україні 100 мільйонів доларів, скільки пожертвував ти?", — пише Ілон Маск та додає, що його компанія відмовилася від грошей Міністерства оборони України.

Нагадаймо, що кілька днів тому Стівен Кінг, противник ідеї Ілона Маска щодо платні системи верифікації достовірності профілів користувачів у Twitter (синя галочка) розкритикував американського бізнесмена. Письменник не оплачував цю послугу у Twitter, але у його профілі з'явилась синя позначка поряд з іменем.

Маск написав, що дарує її безплатно Стівену Кінгу. Американський письменник зазначив, що краще власник компаній Tesla та SpaseX надішле гроші для України та порадив фонд Притули.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що власник Twitter запроваджує повну свободу слова у своїй соціальні мережі, і таким чином знімає обмеження, які діяли на російських політиків та держустанови від початку повномасштабного вторгнення в Україну. Тепер державні та пропагандистські профілі російських установ, ЗМІ та політиків можуть з'явитись у рекомендаціях у соцмережі.

Також "Коментарі" писали про те, що Twitter більше не існує: Ілон Маск змінив назву компанії. Попри це назва популярної соціальної мережі не зазнає змін. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

23 квітня 2023, 13:05

А яка скандальна подяка від православних корумпованих укромуністів була! Біснуваті вже і контрабандою зерна віддячили всю Європу. І своїх не забувають. В найбільш постраждалих від ракет і вимкнення енергії регіонах - табуни мовних Орків-провокаторів порядок наводять. Звільнені контрбліцкригом окуповані регіони, чекайте свого часу з корумпованими прихильниками сильної руки у вишиванках.


Новини