Головна Новини HI-tech технології Ілон Маск зняв обмеження з Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск зняв обмеження з Росії

Власник Twitter запроваджує повну свободу слова у своїй соціальні мережі, і таким чином знімає обмеження, які діяли на російських політиків та держустанови від початку повномасштабного вторгнення в Україну.

12 квітня 2023, 14:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У 2022 році Twitter наклав санкції на російські акаунти, щоб обмежити їх видимість. Такі дії були прийнятті у рамках боротьби з дезінформацією, що поширювали російські політики та держоргани. Тепер Маск вирішив скасувати це рішення. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Telegraph.

Ілон Маск зняв обмеження з Росії

Ілон Маск. Фото з відкритих джерел

У квітні минулого року Twitter повідомив, що обмежить показ інформації для деяких акаунтів, зокрема і російських.

"Не розширюватиме та не рекомендуватиме державні облікові записи, що належать державам, які обмежують доступ до вільної інформації та беруть участь у збройному міждержавному конфлікті", — заявили у компанії.

Ця політика миттєво поширюється на облікові записи російського уряду та посадовців РФ. Такі дії Twitter означали, що публікації з обмежених акаунтів не будуть поширюватись у рекомендаціях та домашній стрічці користувачів.

Тепер стало очевидно, що власник Twitter Ілон Маск зняв ці обмеження. The Telegraph стверджує, що сторінка Володимира Путіна, Міністерства закордонних справ РФ та інші державні акаунти Росії тепер почали з’являтись у рекомендаціях.

"Надзвичайно малоймовірно, що ця зміна сталася б випадково або без відома та керівництва персоналу компанії", — сказав колишній керівник Twitter.

Таким чином Маск продовжує запроваджувати свою повну свободу слова у Twitter, попри те, що Росія часто використовує свої ресурси для дезінформації та пропаганди. Нагадаймо, що нещодавно Маск відмовився видаляти твіт Медведєва, де російський політик писав про зникнення України.

Раніше портал "Коментарі" писали про реакцію Росії на відео зі стратою українського військового. У Кремлі заявили, що відео потребує перевірки на правдивість.

Також "Коментарі" писали про Трампа, який заявив, що бачив любов Путіна до України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

12 квітня 2023, 13:54

сволота

Ігор

12 квітня 2023, 13:50

Більшає у корумпованих укромуністів ворогів. Погані події слідують одна за одною. Поки пожадливі організми дбали не про контрнаступ, а про своє комфортне існування - секретні документи втратили свою таємницю. Так підставляють тих, хто займається колаборацією з корумпованими.


Новини