Головна Новини HI-tech технології Невтішний прогноз: вчені показали, як виглядатиме людина у 3000 році (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Невтішний прогноз: вчені показали, як виглядатиме людина у 3000 році (ФОТО)

Постійне використання смартфонів, ноутбуків та інших гаджетів призведе до незворотніх наслідків та зовнішність людини у майбутньому значно зміниться.

11 листопада 2022, 19:37 comments3231
Поділіться публікацією:

Команда американського телеком-провайдера Toll Free Forwarding поставила за мету змоделювати 3D-образ людини з майбутнього, яка дуже багато часу проводить за використанням різноманітних гаджетів.

Невтішний прогноз: вчені показали, як виглядатиме людина у 3000 році (ФОТО)

Як виглядатиме людина у 3000 році

Вивчивши численні наукові дослідження та озброївшись думками вчених-експертів з цього питання, фахівці створили модель людини, яка житиме на планеті Земля у 3000 році. Результат вийшов, м'яко кажучи, гнітючим.

Невтішний прогноз: вчені показали, як виглядатиме людина у 3000 році (ФОТО) - фото 2

Так, через надмірне захоплення гаджетами та сучасними технологіями людина в майбутньому матиме цілу низку різноманітних "доповнень". Модель із лякаючими фізичними змінами назвали "Мінді".

На думку ініціативної групи у 3000 році люди повсемісно будуть горбатими і матимуть наступні каліцтва:

- менший мозок – завдяки технологічним досягненням людям тепер потрібно робити набагато менше, щоб вижити. У майбутньому це призведе до зменшення обсягу мозку.

- технологічну широку шию — що більше людина дивиться вниз, то сильніше повинні працювати м'язи шиї, щоб тримати голову прямо;

- потовщений череп — він захищатиме головний мозок від небезпечного випромінювання від смартфонів.

- синдром "текстового кігтя" на руці — через те, що людина постійно тримає смартфон у руці, скручуючи при цьому пальці в неприродному положенні;

другу пару повік або кришталик, який блокуватиме синій колір — це запобігатиме впливу на очне яблуко надмірного світла.

- 90-градусний лікоть або синдром кубітального каналу — буде викликаний положенням руки при тривалому утриманні та використанні гаджетів, і викликаний він розтягуванням/здавлюванням ліктьового нерва.

Невтішний прогноз: вчені показали, як виглядатиме людина у 3000 році (ФОТО) - фото 3

За інформацією видання Daily Mail, Мінді стала наступницею 3D-образу під кодовою назвою "Емма". Її створили в 2019 році для того, щоб продемонструвати, як виглядатиме рядовий офісний співробітник у майбутньому.

Модель мала наочно показати і підкреслити те, наскільки важливо перебувати в комфортних умовах на своєму робочому місці.

Невтішний прогноз: вчені показали, як виглядатиме людина у 3000 році (ФОТО) - фото 4

Раніше "Коментарі" писали про те, що   Маск втратив третину своїх доходів з початку року. Скільки грошей лишилося у мільярдера.

Читайте також: Falcon Heavy Ілона Маска злетіла — США запускає супутники на орбіту Землі із секретною місією.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Дмитрий Носаль

30 листопада 2022, 14:49

Для такого нужно исключительно сидеть за смартфоном и ничего не делать. Если хоть что-то делать руками — они не будут скрюченными. Если вставать и ходить — не будет горба на спине. Я вообще себе не представляю, чтобы человек мог отрываться от смартфона только на сон. Ещё же есть школа и работа!


Новини