Головна Новини HI-tech технології Названа американська компанія, якій дозволили співпрацювати з Huawei
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа американська компанія, якій дозволили співпрацювати з Huawei

Тільки одній компанії влада США дозволила співпрацювати з Huawei

22 вересня 2020, 17:14
Поділіться публікацією:

Представник Intel заявив у вівторок, що ця корпорація отримала від влади США ліцензію на продовження поставок певних продуктів для Huawei Technologies. Про це повідомляє видання China Daily.

Названа американська компанія, якій дозволили співпрацювати з Huawei

У зв'язку з найгіршими за останні десятиліття відносинами між США і Китаєм Вашингтон переконує уряди по всьому світу відмовитися від співпраці з Huawei з міркувань національної безпеки. З 15 вересня нові обмеження забороняють компаніям з США поставляти компоненти або обслуговувати Huawei. Але на цьому тижні пекінський журнал China Securities Journal повідомив, що Intel отримала дозвіл на поставку продукції Huawei.

Минулого тижня китайська корпорація Semiconductor Manufacturing International Corporation (SMIC) підтвердила, що вона також просила дозвіл на продовження обслуговування Huawei. SMIC використовує устаткування американського виробництва для виробництва чіпів для Huawei та інших компаній. Південнокорейський виробник мікросхем SK Hynix також подав заявку на отримання ліцензії на продаж Huawei свого обладнання в США, але не отримав схвалення, повідомило джерело, знайоме з цим питанням.

Людина, яка відмовилася називати своє ім'я, оскільки вона не була уповноважена спілкуватися зі ЗМІ, сказала, що неамериканські фірми, можливо, не мають високих шансів отримати схвалення працювати з Huawei на території США, і виробники мікросхем розробляють плани на випадок непередбачених обставин, щоб збільшити поставки іншим клієнтам.

Як повідомляло видання "Коментарі", Intel оновила логотип вперше з 2006 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини