Головна Новини HI-tech технології Intel оновила логотип вперше з 2006 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Intel оновила логотип вперше з 2006 року

Intel оновила логотип в четвертий раз за останній 51 рік

3 вересня 2020, 01:50 comments1242
Поділіться публікацією:

Транснаціональна корпорація, розробник і виробник електронних пристроїв та комп'ютерних компонентів Intel в четвертий раз за 51-річну історію існування змінила логотип. Тепер він має більш простий шрифт з більш яскравими кольорами. Колишній логотип дебютував у 2006 році. Про це пише CNN.

Intel оновила логотип вперше з 2006 року

В оголошенні в середу головний маркетинговий директор Intel Карен Уокер заявила, що її фірмовий стиль залишився "в значній мірі недоторканим" на тлі декількох років еволюції компанії від процесорів до програмного забезпечення, яке забезпечує штучний інтелект в інтернеті речей.

Новий логотип не сильно відрізняється від попереднього (залишаються малі літери та квадратна буква "i"). Синій залишається найпомітнішим кольором бренду, а Intel додає "нові варіанти з розширеною палітрою кольорів, щоб додати більше глибини та модернізувати візуальну ідентичність".

Крім логотипу, наклейки "Intel Inside", що прикрашають комп'ютери, були перероблені. Також модернізували і джингл, який звучить в рекламних роликах.

До цього у Intel було три логотипи: оригінальний логотип запуску в 1969 році, логотип "Intel Inside" в 1991 році і найостанніший логотип, який був випущений в 2006 році.

Нагадаємо, Intel представила нового члена сімейства Comet Lake — i9-10850K. Це більш повільна і більш доступна версія флагманського 10-ядерного процесора i9-10900K.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини