Головна Новини HI-tech технології Microsoft заробить 22 млрд доларів на військових
commentss НОВИНИ Всі новини

Microsoft заробить 22 млрд доларів на військових

Microsoft допоможе американським військовим поліпшити ситуацію з поінформованістю

1 квітня 2021, 02:26
Поділіться публікацією:

Microsoft виграла урядовий контракт в США на створення гарнітур доповненої реальності для американських військових, про що компанія й армія окремо оголосили в середу, забезпечивши угоду, яка, як очікується, принесе софтверному гігантові приблизно 22 мільярди доларів протягом наступного десятиліття. Про це пише Forbes.

Microsoft заробить 22 млрд доларів на військових

Microsoft. Фото: Michel Euler / AP

Microsoft заявила, що гарнітури будуть засновані на її технології HoloLens, яка спочатку була розроблена для відеоігор.

Гарнітури будуть використовувати для того, що військові називають Інтегрованою системою візуального посилення, яка проектує контекстні зображення та інформацію перед очима користувача. Армія заявила, що ця технологія може допомогти солдатам поліпшити ситуаційну обізнаність, цільову взаємодію і навички прийняття рішень проти нинішніх і майбутніх супротивників.

Нагадаємо, компанія Microsoft оголосила про виправлення однієї з помилок операційної системи Windows 10, що вела до раптового перезавантаження комп'ютера. Виправлену проблему фахівці називали "настирливою". Вона з'явилася після оновлення "операційки" у жовтні 2020 року. Тому користувачі отримували повідомлення від системи, в якому зазначалося, що "ПК автоматично перезавантажиться". Для того, щоб зберегти результати роботи, люди мали в запасі менше однієї хвилини. Таким чином, губилася значна частина даних, з якими працювали користувачі в усіх країнах світу.

Також ми писали, що знаменитий автовиробник General Motors об'єднує свої зусилля спільно з Microsoft, щоб прискорити випуск електричних безпілотних автомобілів, які повинні докорінно змінити переміщення жителів як великих, так і малих міст.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини