Головна Новини HI-tech технології Microsoft показала тизер Windows 11 (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Microsoft показала тизер Windows 11 (ВІДЕО)

Компанія Microsoft підігріває інтерес до анонсу нової Windows

23 червня 2021, 18:29
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Microsoft показала тизер своєї нової операційної системи. Відео було опубліковано на офіційній сторінці компанії в соціальній мережі Twitter.

Microsoft показала тизер Windows 11 (ВІДЕО)

Microsoft показала тизер Windows 11. Фото з відкритих джерел

Американська компанія Microsoft готується до заходу, на якому планує представити свою нову операційну систему. Воно відбудеться 24 червня о 19:00 за київським часом. Зараз компанія намагається підігріти інтерес аудиторії до майбутньої події.

Представники Microsoft опублікували на своєму твіттер-акаунті 10-секундний відеоролик, який натякає на анонс Windows 11. На відео видно, як в очах дівчини відбивається робочий стіл зі шпалерами з нової операційки. Їх користувачі могли побачити раніше в витеклій в Мережу версії Windows 11 для розробників.

"Що далі? Дізнайся 24 червня в 11 ранку за східним часом, коли ми вийдемо в ефір". — пишуть у своєму твіті розробники.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що американська компанія Microsoft випустила велике оновлення для операційної системи Windows 10. У ньому розробники поліпшили продуктивність операційки в іграх, а також виправили безліч багів, які з'являлися з попередніми апдейтами. Також стало відомо, хто зможе отримати новий патч. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що додаток Twitter для операційної системи iOS отримало оновлення, в якому була додана нова функція. За допомогою неї користувачі зможуть швидше і зручніше ділиться своїми або сподобалися твітами в іншій популярній соціальній мережі. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини