Головна Новини HI-tech технології Microsoft надасть Україні допомогу у розмірі 100 мільйонів доларів США
commentss НОВИНИ Всі новини

Актуально Microsoft надасть Україні допомогу у розмірі 100 мільйонів доларів США

Про це заявив віце-президент корпорації Бред Сміт під час зустрічі з міністром цифрової трансформації України Михайлом Федоровим.

3 листопада 2022, 19:07
Поділіться публікацією:

Одна з найбільших транснаціональних компаній з виробництва програмного забезпечення для різноманітниї обчислювальної техніки Microsoft розширює пакет допомоги Україні.

Microsoft надасть Україні допомогу у розмірі 100 мільйонів доларів США

Microsoft надасть Україні допомогу у розмірі 100 мільйонів доларів США

Так, до кінця 2023 року корпорація надасть нашій країні технологічну допомогу на загальну суму 100 мільйонів доларів США. Про це стало відомо із соціальних мереж міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова.

Після зустрічі Федорова з віце-президент корпорації Бредом Смітом було заявлено про те, що корпорація Microsoft всебічно підтримує Україну і готова надати нашій державі технологічну допомогу на 100 мільйонів доларів США.

Завдяки цьому критична інфраструктура, державні підприємства та інші сегменти зможуть продовжувати безкоштовно використовувати цифрову інфраструктуру Microsoft та хмарні сховища Microsoft Cloud.

Окрім цього, фахівці корпорації курируватимуть та допоможуть реалізувати ідеї щодо розвитку цифрових секторів України. До переліку потрапили такі "підрозділи", як кібер, судочинство, освіта, медицина та інше.

Також на офіційній сторінці Міністерства цифрової трансформації України в Telegram нагадали, що корпорація Microsoft з початку повномасштабної війни передала нашій країні понад 400 мільйонів доларів допомоги. Також техгігант одним з перших призупинив нові продажі послуг і товарів на території РФ.

За безкомпромісну та всебічну підтримку України Microsoft від щирого серця подякував міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров та прес-служба Мінцифри.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Україні відбувається унікальна виставка картин, створених штучним інтелектом. Виручені гроші підуть на ЗСУ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини