Головна Новини HI-tech технології Microsoft може придбати компанію Nokia вже в найближчому майбутньому
commentss НОВИНИ Всі новини

Microsoft може придбати компанію Nokia вже в найближчому майбутньому

Експерти допускають, що Microsoft придбає Nokia в наступному році

6 жовтня 2020, 11:18
Поділіться публікацією:

Компанія з дослідження ринку CCS Insights опублікувала свої прогнози на 2021 рік. Саме в цьому році Microsoft може знову придбати Nokia. Про це повідомляє nokiamob.net.

Microsoft може придбати компанію Nokia вже в найближчому майбутньому

Microsoft може придбати Nokia

У 2013 році Microsoft купила не Nokia в цілому, а підрозділ Nokia Devices and Services, який відповідав за смартфони та звичайні телефони. З розвитком 5G і програмного забезпечення для телекомунікаційних компаній Nokia стає цікавою компанією для інвесторів і навіть таких країн, як Сполучені Штати Америки. Адміністрація США неодноразово припускала, що Nokia може стати метою придбання, інвестицій або державної допомоги, щоб допомогти фінам в мережевій битві з китайською Huawei.

Останнім часом Microsoft зробила кілька придбань у сфері програмного забезпечення для телекомунікаційних компаній, тому CCS Insights прогнозує, що Microsoft стане першим кандидатом на покупку Nokia в наступному році. Іншою компанією, згаданою у звіті, була Intel.

Варто нагадати, що придбання Nokia Devices & Service компанією Microsoft у 2013 році, згубно позначилося на бренді. Велика частина працівників Nokia Devices & Service перейшла в компанії Huawei, Samsung, Xiaomi та інші.

Як повідомляло видання "Коментарі", Microsoft допоможе створити хмарну інфраструктуру в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини