Головна Новини HI-tech технології Месенджер Signal хотів потролити Facebook через збір даних
commentss НОВИНИ Всі новини

Месенджер Signal хотів потролити Facebook через збір даних

Команда месенджера хотіла нагадати, як працює таргетингова реклама

7 травня 2021, 08:56
Поділіться публікацією:

Месенджер Signal, який відомий своєю конфіденційністю та безпекою, вирішив продемонструвати, яку особисту інформацію про користувачів збирає соціальна мережа Facebook, пише MC.Today.

Месенджер Signal хотів потролити Facebook через збір даних

Месенджер Signal хотів потролити Facebook через збір даних - фото з відкритих джерел

Команда Signal розмістила таргетингову рекламу в Instagram із набором різної інформації про користувачів, після чого акаунт месенджера був заблокований.

Основна суть цієї реклами полягала у тому, щоб нагадати користувачам, як саме працює таргетована реклама в Instagram. Плюс до всього, в кожній своїй публікації Signal розповідав, яким чином людина, яка побачила рекламу, потрапила у цей список.

Signal вказав дані про роботу, геолокації, відносини, події з життя і так далі. Ось такі публікації могли бачити користувачі Instagram:

Месенджер Signal хотів потролити Facebook через збір даних - фото 2

"Ви бачите цю рекламу, тому що ви — інженер-хімік, який захоплюється К-попом. Ця реклама використовувала геолокацію, щоб зрозуміти, що ви перебуваєте у Берліні ...".

"Ви отримали це оголошення, тому що ви — вчитель, але що більш важливо, ви — Лев (і неодружений) ..."

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що Viber — один із найпростіших сучасних додатків, який дозволяє користувачам відправляти повідомлення, здійснювати відео- і голосові дзвінки через інтернет. Цією програмою користується безліч людей по всьому світу.

Але через Viber, як і через будь-який мережевий сервіс, може статися витік інформації. Хочете дізнатися, що вас прослуховують?

Експерти виділили п'ять ознак того, що доступ до вашого мобільного месенджера є не тільки у вас. При наявності 2-3 ознак варто перевірити свій телефон на віруси, а також зв'язатися з оператором і дізнатися, чи відбувається переадресація з вашого номера на якийсь інший.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини