Головна Новини HI-tech технології Мешканка Нью-Джерсі подала в суд на Facebook
commentss НОВИНИ Всі новини

Мешканка Нью-Джерсі подала в суд на Facebook

Facebook зіткнувся з новим судовим позовом, на цей раз з боку користувача

18 вересня 2020, 11:53
Поділіться публікацією:

На Facebook знову подали в суд за нібито шпигунство за користувачами Instagram. На цей раз шляхом несанкціонованого використання камер їх мобільних телефонів. Про це повідомляє The Straits Times.

Мешканка Нью-Джерсі подала в суд на Facebook

У скарзі, поданій в четвер (17 вересня) до федерального суду Сан-Франциско, користувачка Instagram з Нью-Джерсі Бріттані Кондіті стверджує, що додаток використовує камеру навмисно і з метою збору прибуткових і цінних даних про своїх користувачів.

"Отримуючи виключно особисті та інтимні дані про своїх користувачів, в тому числі й у їх власних будинках, Instagram і Facebook можуть збирати цінні відомості та дослідження ринку"

Про судовий позов повідомили ЗМІ. Стало відомо що додаток для обміну фотографіями, схоже, отримувало доступ до камер iPhone, навіть коли вони не використовувалися активно. Facebook спростував повідомлення і звинуватив у всьому помилку, яка полягала в спрацьовуванні того, що компанія назвала неправдивими повідомленнями про доступ Instagram до камер iPhone. Facebook запевнив, що працює над усуненням помилки.

Як повідомляло видання "Коментарі", колишня співробітниця Facebook зробила приголомшливу заяву.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини