Головна Новини HI-tech технології Користувачі Windows 7 і 8 зможуть безкоштовно оновитися до Windows 11, але не все так просто
commentss НОВИНИ Всі новини

Користувачі Windows 7 і 8 зможуть безкоштовно оновитися до Windows 11, але не все так просто

Стало відомо, що потрібно буде зробити користувачам застарілих операційних систем для переходу на новинку

8 липня 2021, 12:56
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Microsoft надасть можливість безплатного оновлення до Windows 11 власникам ліцензійних копій операційних систем Windos 7 і 8. Про це повідомив індійський підрозділ китайської компанії Lenovo.

Користувачі Windows 7 і 8 зможуть безкоштовно оновитися до Windows 11, але не все так просто

Користувачі старих ОС Windows зможуть безкоштовно оновиться до 11 версії. Фото з відкритих джерел.

Як стало відомо, користувачі пристроїв під управлінням ОС Windows версій 7, 8 і 8.1 зможуть так само як і власники десятки отримати оновлення. Однак у випадку з власниками застарілих версій операційних систем їм доведеться виробляти чисту установку системи. А це означає, що ніякі їхні файли та настройки зі старої системи не будуть перенесені на новинку.

Перед установкою Windows 11 їм самим доведеться подбати про збереження своїх даних. Для тих, хто переходить на новинку з десятої версії, установка буде відбуватися у вигляді оновлення і відповідно всі файли та настройки будуть перенесені.

В останній беті Windows 11 вже знайдено конфігураційні ключі для Windows 8.1 і раніших версій і це також вказує на те, що комп'ютери під управлінням цих операційних систем зможуть безкоштовно оновитися до нової версії.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що американська компанія Microsoft випускає термінове поновлення для своїх операційних систем Windows. Як стало відомо, програмісти компанії виявили серйозну вразливість в службі диспетчера друку. За допомогою її на уражених пристроях зловмисники змогли б віддалено виконувати код з повними правами адміністратора. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже писав про те, що в компанії Microsoft зроблять процес безплатного переходу користувачів на Windows 11 обмеженим за часом. Стало відомо, скільки у користувачів є часу на це.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини