Головна Новини HI-tech технології Користувачі WhatsApp зможуть здійснювати покупки прямо в чаті
commentss НОВИНИ Всі новини

Користувачі WhatsApp зможуть здійснювати покупки прямо в чаті

WhatsApp Business дозволить продавати продукти прямо з платформи

24 жовтня 2020, 16:50
Поділіться публікацією:

Додаток WhatsApp, що належить Facebook, представив нові функції, які дозволяють користувачам WhatsApp Business продавати продукти прямо з платформи. Ця функція дозволить здійснювати покупки прямо з чату WhatsApp. Компанія також буде надавати послуги хостингу малому бізнесу через партнерів Facebook в країні. Про це повідомляє видання Mint.

Користувачі WhatsApp зможуть здійснювати покупки прямо в чаті

Покупки в WhatsApp через чат

Хоча WhatsApp вже стягує плату з підприємств за відправку повідомлень клієнтам, нові послуги відкривають платформі чергову можливість отримання доходу. Компанія заявила, що рішення для хостингу Facebook потребуватимуть додаткових платежів, і в таких випадках як компанії, так і клієнти будуть інформовані про те, що їх дані передаються Facebook.

"Ми дамо зрозуміти людям, коли вони обмінюються повідомленнями з компанією, яка отримує послуги хостингу від Facebook. Ми витратили багато часу на обдумування цього кроку і вважаємо, що ми лідируємо в галузі по прозорості", — сказав представник WhatsApp, кажучи про те, як дані будуть передаватися гігантові соціальних мереж.

Крім того, платформа як і раніше буде пропонувати наскрізний зашифрований обмін повідомленнями в WhatsApp, а у випадках, коли використовуються послуги хостингу Facebook, WhatsApp не зможе переглядати вміст повідомлень між компаніями і клієнтами.

Інші подібні платформи, такі як CoutLoot, Shopmatic, також виросли за період пандемії. Додавши ці нові функції, WhatsApp Business може стати більш корисним рішенням для офлайн-бізнесу в порівнянні з маркетинговою платформою, для якої він переважно використовується на даний момент.

Як повідомляло видання "Коментарі", користувачам WhatsApp розповіли про способи захисту від шахраїв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини