Головна Новини HI-tech інтернет Користувачам WhatsApp розповіли про способи захисту від шахраїв
commentss НОВИНИ Всі новини

Користувачам WhatsApp розповіли про способи захисту від шахраїв

Користувачі WhatsApp порадили кілька лайфхаків для боротьби з кіберзлочинцями

6 жовтня 2020, 11:20
Поділіться публікацією:

Користувачі популярного додатка для обміну повідомленнями WhatsApp поділилися порадами, як вберегти свій акаунт від злому. Про це повідомляє портал Cape Town etc.

Користувачам WhatsApp розповіли про способи захисту від шахраїв

WhatsApp Web — найчастіша причина зломів. Тому рекомендується завжди виходити з програми, якщо ви користувалися програмою на стаціонарному комп'ютері. Один з пунктів рекомендацій свідчить, що не можна залишати мобільний телефон незаблокованим плюс рекомендується не підключатися до Wi-Fi-мереж, походження яких вам невідомо.

Якщо вберегти від злому акаунт не вдалося, то відразу потрібно писати в службу підтримки програми. Там повинні оперативно відреагувати і заблокувати акаунт. Якщо протягом 30 днів ніхто їм і не скористається, то він буде автоматично видалений.

Як раніше повідомляли "Коментарі", WhatsApp отримав нову функцію.

Завдяки новій функції очікування виклику користувач зможе побачити, що хтось інший намагається додзвонитися до нього, і прийняти виклик, якщо захоче. Щоб використовувати очікування виклику, треба переконатися, що додаток оновлено до версії 2.19.352 або більш пізньої, і воно буде включено автоматично. Щоб дізнатися, яку версію використовувати, необхідно натиснути та утримувати значок програми і прокрутити його вниз. Процес оновлення може тривати кілька днів по всьому світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини