Головна Новини HI-tech технології Коли вийде новий iPhone SE і яким він буде: інсайдери розповіли про плани компанії Apple
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли вийде новий iPhone SE і яким він буде: інсайдери розповіли про плани компанії Apple

Новинка буде підтримувати мережі 5G

20 липня 2021, 17:25
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Інсайдери розповіли про те, яким буде новий iPhone SE. Про це повідомляє видання Macrumors.

Коли вийде новий iPhone SE і яким він буде: інсайдери розповіли про плани компанії Apple

Яким буде iPhone SE 3. Фото: Мacrumors

Згідно з новими даними, новий смартфон від американської компанії Apple буде досить продуктивним. Він отримає таку ж платформу, як у лінійки смартфонів iPhone 12 — SoC Apple A14 Bionic. Очікується, що він надійде у продаж вже в першій половині наступного року.

За інформацією джерела, SE 3 отримає такий же дизайн, як у його попередника, який своєю чергою був схожий на iPhone 7/8. Також новинка буде обладнана сканером відбитків пальців Touch ID.

Нова версія SE повинна стати найдешевшим смартфоном від компанії Apple з підтримкою мереж 5G. Це має посилити позиції Apple на ринку пристроїв з підтримкою мереж нового покоління.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що інсайдери розповіли про новий екран смартфона iPhone 13 від Apple, який ще не вийшов. За їх словами, він отримає підтримку режиму дисплея always on. Стало відомо, що у нього зменшиться "чубчик", а також збільшиться час роботи без підзарядки. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, яким буде новий "розумний" годинник від компанії Apple. Стало відомо, що новий "Series 7" може отримати зміни в дизайні. При цьому сам пристрій стане товщим порівняно з попередніми версіями. Однак зазначається, що зміни в товщині будуть незначними і практично непомітними звичайному користувачеві. Також вони можуть отримати нові функції, пов'язані з технологією UWB. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини