Головна Новини HI-tech технології Коли Microsoft випустить фінальну версію Windows 11
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли Microsoft випустить фінальну версію Windows 11

Microsoft опублікувала новий документ, який може вказувати на можливі терміни виходу Windows 11

3 серпня 2021, 12:55
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

З'явилася інформація про те, коли можна чекати вихід фінальної версії нової операційної системи від компанії Microsoft. Про це повідомляє видання Windowslatest.

Коли Microsoft випустить фінальну версію Windows 11

Дата виходу Windows 11. Фото з відкритих джерел

Компанія Microsoft опублікувала новий документ, який може вказувати на можливі терміни виходу Windows 11. Видання повідомляє, що можливо реліз нової операційки відбудеться в самому кінці жовтня (імовірно на третьому — четвертому тижні).

На це вказує вимога компанії до виробників ноутбуків і персональних комп'ютерів. Ті повинні будуть підготувати драйвера для компонентів своїх пристроїв до третього тижня вересня. У такому випадку Microsoft гарантує, сумісність цих пристроїв з   Windows 11 версії 21H2.

21H2 стане першою офіційною для нової операційної системи. Очікується, що процес фінального тестування наданих розробниками комп'ютерів драйверів займе близько місяця. Тому вихід нової Windows очікується саме вкінці жовтня цього року.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що компанія Microsoft випустила першу бету для Windows 11. Повідомляється, що новинка буде працювати набагато стабільніше, ніж спеціальні версії для розробників (Dev preview) і буде підходити для використання на призначених для користувача пристроях. Однак попри це бета-версія може мати в собі баги та помилки. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що представники американської компанії Microsoft офіційно підтвердили те, що для їх нової операційної системи Windows 11 вийде ще одна версія. Стало відомо, в чому будуть її відмінності порівняно з іншими версіями, а також з'явилася інформація про можливу дату її виходу. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини