Головна Новини HI-tech технології Китай показав свій модернізований винищувач-"невидимку" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Китай показав свій модернізований винищувач-"невидимку" (ВІДЕО)

У літаку встановлений двигун китайського виробництва

28 вересня 2021, 19:24
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Китай показав свій модернізований винищувач-"невидимку" (ВІДЕО)

J-20. Фото: скріншот із відео

Китай продемонстрував свій модернізований стелс-винищувач. Про це повідомляє видання CNN.

Сьогодні, 28 вересня, на авіашоу, яке проходить у китайському місті Жухай, КНР продемонструвала свій винищувач-"невидимку". Пара J-20, що постали перед публікою на авіашоу, була оснащена двигуном вітчизняного виробництва під назвою WS-10.

WS-10 прийшов на заміну російським двигунам, які були встановлені в ранніх версіях винищувача. На думку аналітиків, J-20 призначається для бою "повітря-повітря" і наземних атак.

Винищувач рекламується як відповідь Китаю на американський винищувач п'ятого покоління F-22 Raptor.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що китайці створили прототип домашнього робота-гуманоїда. Новинка зможе долати перешкоди, підбирати різні предмети та спілкуватися. Максимальна маса, яку Walker X може підняти, досягає 2,7 кілограма. Він може самостійно пересуватися з максимальною швидкістю у три кілометри за годину як в уже вивчених ним місцях, так і у незнайомій місцевості завдяки побудові карти SLAM. Крім того, робот може долати перешкоди у вигляді сходів і здійснювати рух похилою поверхнею. Детально про це читайте у нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що американська компанія відомого мільярдера Ілона Маска Tesla буде виробляти розумних роботів-гуманоїдів. У компанії зазначили, що новинка отримає передову систему штучного інтелекту, яка буде такою ж складною, як і автопілот, що встановлюють у електромобілі Tesla. Детальніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини