Головна Новини HI-tech технології Історії з Instagram стануть доступні на Facebook
commentss НОВИНИ Всі новини

Історії з Instagram стануть доступні на Facebook

Представник Facebook запевнив, що загрози конфіденційності не буде

8 вересня 2020, 13:51
Поділіться публікацією:

Деякі користувачі Facebook нещодавно помітили, що тепер вони можуть дивитися свої історії в Instagram прямо з основного додатка соціальної мережі. Facebook вже давно дозволяє (і заохочує) перехресну публікацію історій з Instagram в Facebook, щоб сприяти розвитку власної версії цього формату, але новий тест переносить історії з Instagram прямо в Facebook для прямого перегляду. Про це повідомляє The Verge.

Історії з Instagram стануть доступні на Facebook

Користувач дізнається, чи дивиться він історію в Facebook або Instagram, по тому, яким кольором обведено фото профілю. В історіях Facebook присутні сині круги, а в Instagram — ті ж рожеві / помаранчеві відтінки, що і в значку додатка.

Facebook дуже чітко заявляє, що нічого не змінюється в тому, хто може бачити ваші історії; тільки ваші підписники в Instagram, які пов'язали свій обліковий запис Facebook і вже можуть бачити ваші історії, побачать нову опцію в Facebook. І навіть тоді вони повинні вибрати налаштування. "Люди на Facebook, які не підписані на вас в Instagram, не зможуть побачити вашу історію", — йдеться на скріншоті, присвяченому цій функції.

Журналіст Метт Наварра підтвердив після розмови з представником Facebook, що це "обмежений тест" і що компанія буде прислухатися до відгуків. Представник зазначив, що ця функція "враховує всі наявні налаштування конфіденційності", і сказав, що у користувачів Instagram є можливість не використовувати свої історії в Facebook, якщо вони того не бажають.

Цей крок — ще один крок у прагненні Facebook зблизити свої платформи. Минулого місяця Facebook почав об'єднання Facebook Messenger і Instagram-чат; WhatsApp з часом також стане частиною цього єдиного чату.

Як повідомляло видання "Коментарі", Facebook не дозволив чоловікові транслювати власну смерть.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини