Головна Новини HI-tech технології Facebook не дозволив чоловікові транслювати власну смерть
commentss НОВИНИ Всі новини

Facebook не дозволив чоловікові транслювати власну смерть

Ален Кок заявив, що відмовляється від лікування і їжі, Facebook заблокував його акаунт

7 вересня 2020, 01:15
Поділіться публікацією:

Facebook заявив, що заблокує пряму трансляцію невиліковно хворого француза, який хотів би транслювати свою смерть в соціальній мережі. Про це повідомляє NDTV.

Facebook не дозволив чоловікові транслювати власну смерть

Ален Кок оголосив, що він відмовляється від їжі, пиття і ліків після того, як президент Еммануель Макрон відхилив його прохання про евтаназію. 57-річний Кок, що страждає на рідкісну хворобу, через яку стінки його артерій злипаються, сказав, що, на його думку, йому залишилося жити менш як тиждень, і він буде транслювати свою смерть з ранку суботи.

"Дорога до звільнення починається, і, повірте мені, я щасливий. Я знаю, що попереду будуть важкі дні, але я прийняв рішення і спокійний", — написав він у Facebook незабаром після півночі в повідомленні, в якому розповів, що "закінчив свій останній обід".

Своєю чергою, Facebook заявив, що його правила не дозволяють транслювати самогубство. "Хоча ми поважаємо рішення привернути увагу до цього складного питання, дотримуючись порад експертів, ми вжили заходів для запобігання прямої трансляції на акаунті Алена. Наші правила не дозволяють нам показувати спроби самогубства", — сказав AFP представник Facebook.

Раніше Кок написав листа президенту Франції Макрону, просячи дати йому речовину, яка дозволить померти спокійно, але президент відмовив йому, пояснюючи, що це заборонено французьким законодавством.

Як повідомляло видання "Коментарі", Facebook припиняє продаж гарнітур віртуальної реальності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини