Головна Новини HI-tech технології Instagram збільшив тривалість прямих трансляцій в кілька разів
commentss НОВИНИ Всі новини

Instagram збільшив тривалість прямих трансляцій в кілька разів

Instagram намагається залучити більше користувачів до функції прямої трансляції на платформі

28 жовтня 2020, 16:44
Поділіться публікацією:

Соціальна мережа Instagram представила три нові функції, щоб залучити більше користувачів до прямої трансляції на своїй платформі. Ця платформа соціальних мереж збільшила ліміт відео в реальному часі до чотирьох годин в порівнянні з попереднім обмеженням в одну годину. Також є нова опція Live Archive, яка дозволяє зберігати всі живі відео до 30 днів. Доступ до цього архіву є тільки у користувача. Про це повідомляє видання Gadgets 360.

Instagram збільшив тривалість прямих трансляцій в кілька разів

Instagram розширив прямі трансляції

Нові функції були анонсовані через Twitter, і, можливо, найбільшою з них є розширення ліміту Live Video. Раніше ця функція була обмежена однією годиною, але тепер вона збільшена до чотирьох годин. Це означає, що користувачам не доведеться перезапускати свою пряму трансляцію щогодини. Instagram також представив живі архіви, в яких тепер будуть зберігатися всі живі відео користувачів. До сих пір Instagram архівував тільки історії та повідомлення, але тепер також були додані архіви живих відео.

Цю опцію можна знайти там же, де зберігаються історії і архіви повідомлень. Ці живі відео будуть архівувати протягом 30 днів після закінчення прямої трансляції. Щоб знайти цю нову опцію, користувачі відео в реальному часі повинні клацнути меню в правому верхньому куті екрану профілю. Їм потрібно буде натиснути на опцію "Архів" і вибрати "Живий архів". Відео, знайдені в архіві, можна скачати, а потім повторно завантажити на IGTV.

Крім цього, Instagram прагне збільшити кількість відео в реальному часі всередині програми і пропонує новий розділ "Прямий ефір" в додатку IGTV. У розділі "Огляд" також з'явиться спеціальний підрозділ "Прямий ефір", щоб користувачі могли дізнатися більше про контент, що транслюється в прямому ефірі.

Як повідомляло видання "Коментарі", Instagram Reels запозичить деякі функції TikTok.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини