Головна Новини HI-tech технології Сервіс Instagram Reels запозичить деякі функції TikTok
commentss НОВИНИ Всі новини

Сервіс Instagram Reels запозичить деякі функції TikTok

Сервіс для коротких відео Reels все більше стає схожим на TikTok

9 жовтня 2020, 14:05
Поділіться публікацією:

Соціальна мережа Instagram оновлює звукові функції в Reels і робить його трохи більш схожим на TikTok. В додаток додані три нові функції, які спрощують користувачам обмін і збереження звукових записів. Оновлення містять: новий аудіобраузер, який виділяє пісні, популярні в додатку, а також персоналізовані рекомендації, можливість зберігати звук для подальшого використання і можливість ділитися аудіосторінками в особистих повідомленнях. Про це повідомляє видання Engadget.

Сервіс Instagram Reels запозичить деякі функції TikTok

Reels отримає функції TikTok

Одна з основних скарг користувачів на Reels полягає в тому, що звукові функції не настільки якісні, як в TikTok, в якому кожен може неймовірно легко отримати звук з відео іншого користувача і перетворити його у своє власне творіння. Хоча Reels також дозволяє своїм користувачам робити це, не було гарного способу відстежувати звуки в додатку — ключової функції TikTok.

Однак з останніми оновленнями творці Reels зможуть легше визначати пісні та кліпи, які зараз популярні, і додавати їх в закладки в Instagram. А надання доступу до цих аудіосторінок може допомогти іншим користувачам черпати натхнення для своїх творінь.

Як повідомляло видання "Коментарі", Instagram почне позначати сторінки, контрольовані урядом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини