Головна Новини HI-tech технології Instagram тестує функцію «Зробити перерву»
commentss НОВИНИ Всі новини

Instagram тестує функцію «Зробити перерву»

Цього тижня компанія почала тестувати нову функцію під назвою "Зробити перерву"

11 листопада 2021, 03:05
Поділіться публікацією:

Платформа Instagram (входить до групи компаній Meta) розробила нову функцію, що дозволяє зробити перерву від використання цієї соціальної мережі. Про це повідомив директор компанії Адам Моссері у своєму профілі Twitter. Цього тижня компанія почала тестувати нову функцію під назвою "Зробити перерву". Вона є елементом керування роздільною здатністю і дозволяє користувачам отримувати нагадування, якщо вони провели багато часу в програмі.

Instagram тестує функцію «Зробити перерву»

Instagram. Фото pixabay.com

"Це спонукатиме вас відпочити від Instagram після того, як ви проведете певну кількість часу в додатку: 10, 20 або 30 хвилин", — сказав Моссери.

Ця функція надаватиме людям можливість більше контролювати свій час у Instagram. Функція стане доступною для всіх приблизно у грудні після закінчення тестування.

Нагадаємо, Instagram ввела довгоочікувану функцію публікацій посилань для всіх користувачів, а не лише інфлюенсерів. Докладніше про новинку читайте далі. Платформа Instagram звернула увагу на прохання користувачів дозволити їм ділитися посиланнями в історіях і запровадила відповідну функцію, яка стане доступною всім з новим оновленням, передає Радіо MAXIMUM. "Ми почули від частини нашої спільноти, що вони також хочуть ділитися важливими речами зі своїми друзями та сім'єю. Чим би ви не займалися, від кулінарії до волонтерства, тепер у вас є місце для обміну історіями – попри розмір вашого облікового запису", – йдеться на офіційному блозі Instagram. Раніше такий функціонал мав лише верифіковані профілі, а також користувачів, у яких аудиторія перетнула позначку в 10 тисяч передплатників.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини