Головна Новини HI-tech інтернет Instagram дозволив усім користувачам ділитися посиланнями
commentss НОВИНИ Всі новини

Instagram дозволив усім користувачам ділитися посиланнями

Платформа Instagram звернула увагу на прохання користувачів дозволити їм ділитися посиланнями в історіях

29 жовтня 2021, 04:30
Поділіться публікацією:

Соцмережа Instagram запровадила довгоочікувану функцію публікацій посилань для всіх користувачів, а не лише для інфлюенсерів. Докладніше про новинку читайте далі.

Instagram дозволив усім користувачам ділитися посиланнями

Instagram. Фото pixabay.com


Платформа Instagram звернула увагу на прохання користувачів дозволити їм ділитися посиланнями в історіях і запровадила відповідну функцію, яка стане доступною всім з новим оновленням, передає Радіо MAXIMUM.


"Ми почули від частини нашої спільноти, що вони також хочуть ділитися важливими речами зі своїми друзями та сім'єю. Чим би ви не займалися, від кулінарії до волонтерства, тепер у вас є місце для обміну історіями – незважаючи на розмір вашого облікового запису", – йдеться на офіційному блозі Instagram. Раніше такий функціонал мав тільки верифіковані профілі, а також користувачів, у яких аудиторія перетнула позначку в 10 тисяч передплатників.


Нагадаємо, тепер усім користувачам соціальної мережі стала доступна можливість додавання гіперпосилання до Srories. У блозі Instagram розробники пояснили, що таким посиланням може бути реклама сайту, корисна інформація чи посилання на товар. Зазначимо, що раніше ця можливість була доступна лише для користувачів з верифікованими обліковими записами або з обліковими записами, що мали певну кількість передплатників.


Раніше "Коментарі" повідомляли, що американська компанія Apple випустила нову версію своїх популярних бездротових навушників. Новинку було представлено на другій осінній презентації. AirPors 3 отримали дизайн подібний до старшої Pro версії, але це не торкнулося формату навушників. Вони, як і раніше, залишаються вкладишами. Оновлені технічні характеристики також наблизили їх до дорожчої версії яблучного гаджета.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://maximum.fm/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини