Головна Новини HI-tech технології Інсайдери повідомили про можливу вартість нових моделей iPhone
commentss НОВИНИ Всі новини

Інсайдери повідомили про можливу вартість нових моделей iPhone

Стрибок у ціні, швидше за все, буде зумовлений технічними змінами

14 січня 2022, 04:05
Поділіться публікацією:

Інсайдер LeaksApplePro назвав приблизну стартову ціну на нову лінійку iPhone 14. За його даними, смартфони коштуватимуть близько 100 доларів дорожче. Про це повідомляє британське видання Techradar. Стрибок у ціні, найімовірніше, буде обумовлений технічними змінами. Попередньо відомо, що Apple можуть змінити вигляд вирізу для FaceID, а саме на камери, що врізають в екран, схожі на Android-смартфони. Масивну "чубку" замінять на форму таблетки. Ціна на iPhone 14:

Інсайдери повідомили про можливу вартість нових моделей iPhone

iPhone (фото з відкритих джерел)

iPhone 14 — $ 799 (~ 21999 грн);

iPhone 14 Max — $ 899 (~ 24799 грн);

iPhone 14 Pro — $ 1099 (~ 29999 грн);

iPhone 14 Pro Max – $1199 (~32999 грн).

Зазначимо, що ціни встановлені на ринку Сполучених Штатів. Враховуючи транспортування, сертифікацію, розмитнення та інші процедури в Україні, ціна зазвичай вища, ніж представлена ​​виробником. Попередньо презентація нової лінійки була встановлена ​​на вересень 2022 року.

Нагадаємо, американська компанія Apple випустила нове оновлення для своєї операційної системи iOS та iPadOS. Новий апдейт для мобільних пристроїв Apple отримав номер 15.2.1. Згідно з примітками до нової версії операційної системи, 15.2.1 усуне помилку, через яку в програмі "Повідомлення" могли не завантажуватися фотографії, надіслані як посилання в iCloud. Також розробники усунули баг, через який програми для CarPlay могли не відповідати на введення. Крім того, iOS та iPadOS 15.2.1. виправляє серйозну вразливість у HomeKit. За допомогою спеціального прийому вона дозволяла відправляти будь-який смартфон або планшет від Apple в безкінечний цикл перезавантаження. Через це пристрій фактично переставав працювати. Вперше вразливість було виявлено ще минулого року.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини