Головна Новини HI-tech технології Хакери викликали додому до людей спецназ і транслювали це в мережі: у чому сенс
commentss НОВИНИ Всі новини

Хакери викликали додому до людей спецназ і транслювали це в мережі: у чому сенс

Зловмисників удалося затримати. На даний момент вони перебувають під слідством і їм загрожує тривале ув'язнення.

31 грудня 2022, 02:25 comments1023
Поділіться публікацією:

У США професійні хакери, які заради розваги викликали загін спецназу до будинкі випадкових людей, найближчим часом постануть перед судом.

Хакери викликали додому до людей спецназ і транслювали це в мережі: у чому сенс

Хакери/Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що зловмисники нехитрим способом зламували камери відеоспостереження в будинках у людей, які нічого не підозрюють, і викликали за адресою їх проживання поліцейський спецназ. Потім хакери спостерігали за тим, що відбувається, і запускали пряму трансляцію в Інтернеті.

Зловмисники заявили, що таким чином вони "розважалися" і "нікому не хотіли нашкодити".

Так, хакерам вдалося легко зламати більше десятка "розумних" камер відеоспостереження Ring, які підключені до інтернету. Чоловіки, які діяли спільно, викликали спецназ та спостерігали за тим, що відбувається. Таким чином хакери "знущалися з поліцейських" і "відпочивали".

Все, що відбувалося, зловмисники транслювали в Інтернеті, а кожен бажаючий міг поспостерігати за "шоу" під час якого спецназ штурмує житлові будинки американців. Варто зазначити, що хакери викликали екстрені служби під серйозними приводами, сподіваючись, що на виклик приїде саме спецназ і спеціально навчені професіонали.

Двох хакерів вдалося затримати та взяти під варту. Їхній третій спільник перебуває в бігах. Чоловікам інкримінують навмисний неавторизований доступ до комп'ютерів жителів США, а також крадіжку особистих даних із обтяжуючими обставинами.

Передбачається, що суд винесе хакерам досить суворий вирок, проте можливі терміни ув'язнення для зловмисників наразі не розголошуються.

Раніше "Коментарі" писали про те, що Netflix назвав найпопулярніші серіали та фільми 2022 року . Довгими вечірніми вечорами, за наявності світла, чудовим антистресом може стати перегляд захоплюючих фільмів та серіалів, особливо якщо від них не хочеться відриватися ні на секунду.

Читайте також: Ферми для вирощування дітей: вчені показали моторошне майбутнє (ФОТО, ВІДЕО 18). Вчені відзначають, що останнім часом у світі стрімко знижуються показники народжуваності, що може призвести до дуже плачевних наслідків.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини